Luba Uitzendbureau

Reparateur elektrotechniek

Details van de functie

Logo Over het werk

Ga aan de slag als reparateur op de afdeling 'hardware' verantwoordelijk voor het onderzoeken, aanpassen en repareren van verschillende elektronische onderdelen. Deze onderdelen kunnen onderdeel zijn van de cockpit in een schip, maar ook kan het te maken hebben met boordcomputers of andere elektronische systemen in een schip. Het is hierbij essentieel dat je secuur werkt, want een kleine fout kan grote gevolgen hebben in de scheepsvaart! In een klein team van monteurs ga jij direct hard aan de slag om enkele van de 25.000+ elektronische onderdelen die jaarlijks geproduceerd worden te repareren. Het komt namelijk natuurlijk voor dat er ooit iets kapot gaat en met jouw expertise in printplaten, solderen en elektrotechniek weet jij de problemen snel op te vinden, te communiceren wat de verwachtingen zijn en zo mogelijk direct op te lossen.
Met betrekking tot je werkomgeving heb je naast directe collega's op de afdeling ook genoeg contact met collega's die werkzaam zijn op de afdeling productie, assemblage en kwaliteitscontrole én met klanten. Samen werk je hard en secuur om de vele vaste klanten tevreden te houden.

Wat wij bieden

  • Een mooie bedrijf in een unieke branche en een internationale en informele werksfeer
  • Mogelijkheden om langere tijd aan de slag te gaan en direct op contract te gaan bij je nieuwe werkgever
  • Persoonlijke trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een enthousiast team en een prettige werkomgeving
  • Een vrije rol met veel verantwoordelijkheden

Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde opleiding in de elektrotechniek (MBO 4) en/of relevante werkervaring opgedaan
  • Je bent bekend met het werken aan printplaten (PCB's), bij voorkeur onder ESD en IPC regelgeving
  • Je bent goed in het spreken (en schrijven) van de Engelse taal i.v.m. klantcontact
  • Je hebt computervaardigheden en communicatieve vaardigheden
  • Je hebt ervaring met het solderen van SMD componenten

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is een ervaren speler in de technische branche. Ze fabriceren en leveren complete oplossingen voor scheepsautomatisering. In de afgelopen jaren hebben ze hun productlijn uitgebreid met elektrische aandrijvingen en opslag van energie om zo hun toewijding aan milieuvriendelijke voorstuwing te tonen. Met veel internationale klanten spelen zij een belangrijke rol in deze branche. Met een hoofdkantoor in Leiderdorp waar zowel de ontwikkeling als de productie gevestigd is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau