Luba Uitzendbureau

productiemedewerker hout

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Hardinxveld- Giessendam
24 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw toekomstige werkgever maakt kisten om diverse producten veilig over zee te kunnen vervoeren. Producten kunnen verschillen dus het is bijna altijd maatwerk. Je gaat leren met verschillende machines om te gaan en van een tekening af te werken. Hierbij werk je zowel in de fabriek als bij de klant op locatie. Je hebt natuurlijk een tekening, maar er kunnen altijd onvoorziene uitdagingen zijn en dan is het aan jou om mee te denken voor een oplossing. Hoe langer je dit werkt doet, hoe complexer de producten worden en hoe leuker de uitdaging. Zonder jou, geen product, dus jouw nieuwe werkgever gaat voor een lang dienstverband!

Wat wij bieden

  • Interne opleidingen
  • Kans op een vast dienstverband
  • Oplossingsgerichte instelling

Wat wij vragen

  • Twee rechter handen
  • Open staan voor opleiding
  • Af en toe in avonden of weekenden willen werken

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een locatie van een groot bedrijf met verschillende locaties door Nederland. Niet iedere locatie maakt dezelfde producten en jullie zijn gespecialiseerd in het maken van kisten ten behoeve van zeevracht. Op de locatie is alles aanwezig wat je nodig hebt, waaronder verschillende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Je werkt in een hecht en gepassioneerd team.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau