DHL Nederland

Customer Service Agent

Details van de functie

Logo Als Customer Service Agent ben jij d verbindende factor tussen onze eigen organisatie en de klant. We zijn voor onze Life Sciences & Healthcare (LSHC) campus in Nijmegen op zoek naar een nieuwe collega voor deze rol. Jij bent klantgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent klaar om met je collega's onze klanten te bedienen omdat je weet wat er op het spel staat: Een leven kan gered of verbeterd worden door onze excellente dienstverlening!

Wat ga je doen als Customer Service Agent?

In dit geval is de klant niet die persoon zoals jij thuis wachtend op een pakketje, maar een farmaceutisch bedrijf die zijn producten opgeslagen heeft liggen in ons warehouse. Als CS Agent bij DHL ben jij de spin in het web en heb je dagelijks contact met de klant over uiteenlopende zaken zoals zendingen, order issues, warehouse transport en relatiebeheer. Je biedt logistieke oplossingen aan die passen bij de wensen van zowel de klant als van de eigen organisatie. In deze functie sta je direct in contact met je klant waar je op een proactieve manier moet omgaan.

In de dynamische omgeving van DHL moet je stevig in je schoenen staan, omdat je te maken hebt met diverse belangen, werkdruk en wisselende verantwoordelijkheden, (grote) projecten en spoedklussen. Je kunt snel schakelen tussen activiteiten en behoudt hierbij het overzicht. Ook analytisch vermogen om ingewikkelde logistieke uitdagingen in te schatten en op te lossen is een belangrijke vaardigheid in deze functie.

Bij DHL Supply Chain kan je als CS Agent rekenen op:

Een kans op jouw eigen werkplek voor langere tijd, waarin jij samen met ons alles op kan gaan starten. Volop kans om jezelf en onze processen te ontwikkelen.

Daarbij bieden wij:

 • Een fulltime functie met werktijden tussen 07:00 - 20:00 uur (32 tot 40 uur bespreekbaar)
 • Een bruto maandsalaris tussen EUR2.088,- en EUR3.122,- (CAO schaal 6) afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Een reiskostentegemoetkoming
 • Een diverse werkplek met een internationaal karakter
 • Stevige secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals cao la carte: een persoonlijk budget dat je kunt inzetten voor bijvoorbeeld meer vakantie uren, een maandelijkse bruto uitbetaling, studiekostenregeling of vitaliteitsbudget)
 • Persoonlijke begeleiding en veel kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen bij 's werelds grootste logistieke dienstverlener n werkgever van het jaar 2021!

Jij brengt mee:

Jij bent een echte aanpakker, een doorzetter n je bent in staat om verantwoordelijkheid te nemen. Samen met jouw collega's weet jij onze processen op te zetten en ga je vol energie aan de slag. Door jouw proactieve en nieuwsgierige houding weet jij dagelijks weer de beste resultaten te bereiken.

Daarnaast beschik je ook over:

 • Mbo / hbo werk- en denkniveau
 • Ervaring met Office
 • We verwachten dat je in staat ben om situaties cijfermatig te kunnen onderbouwen en te verwerken in een systeem
 • Het karakter van een teamplayer
 • Communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Verder ben je flexibel, gedreven en zelfstandig

Bezorg jij ons een sollicitatie?

Ben jij klaar voor deze rol? Solliciteer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen via de sollicitatieknop. Eerst nog vragen? Neem dan contact op met Agnes Bakker (Corporate Recruiter DHL Supply Chain) via [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DHL Nederland