WerkTalent

Verkoopmedewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een snelgroeiend familie bedrijf waar een gezellige en open sfeer hangt. Het bedrijf is al een lange tijd een bekende speler in de verpakkingssector. Naast dat het bedrijf verpakkingsmaterialen verkoopt produceren zij zelf dit ook op locatie. De productie ruimte bestaat uit ongeveer 15 verpakkingsmachines die worden gebruikt voor de productie van vacuŁmzakken en kunststofdarmen. De verpakkingen worden voornamelijk gebruikt voor de foodsector om de producten goed te beschermen en langer houdbaar te maken.

Binnen dit bedrijf werken er ongeveer 50 man personeel verdeeld over kantoor en de productie ruimte. Het bedrijf hecht veel waarde aan enthousiaste en leergierige collega's. Het is dan ook zeker geheel normaal dat de eigenaar van het bedrijf naast jou staat om een handje mee te helpen in het magazijn of om de plek van een zieke collega in te vullen.

Het bedrijf is erg blij met jouw werkzaamheden en vindt jouw mening dan ook heel belangrijk! Mocht jij leuke ideeŽn hebben voor het bedrijf dan wordt er graag naar je geluisterd! Ben jij een schoolverlater en wil je graag een carriŤre opbouwen? Dan staat deze organisatie er zeker voor open om jou die kans te geven.

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag als verkoopmedewerker binnendienst bij een snelgroeiend familie bedrijf dat zich bevindt in de verpakkingssector. Deze worden voornamelijk gebruikt in de voedingsindustrie. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan vacuŁm verpakkingen, krimpzakken, kunststofdarmen, etc. Op locatie produceert het bedrijf zelf kunststof darmen en vacuŁm zakken.

De functie die jij gaat vervullen is heel divers en leuk! Jij bent namelijk onmisbaar op de commerciŽle afdeling en voornamelijk bezig met sales gerichte werkzaamheden. Samen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor de commerciŽle afdeling en zorgen jullie er samen voor dat alles correct wordt uitgevoerd en dat de klanten tevreden zijn.

Bij de functie van verkoopmedewerker binnendienst behoort het volgende takenpakket:

- Verkoop orders verwerken;
- Bestellingen plaatsen bij leveranciers;
- Offertes opstellen voor de klanten;
- Relaties met leveranciers onderhouden en relaties met klanten onderhouden;
- Voorraadniveaus bewaken;
- Behoeften van klanten identificeren
- Samples opvragen bij leveranciers en bij prospects;
- Het formuleren van verbeterprocessen.

Jij gaat aan de slag in een dagdienst van maandag t/m vrijdag. Je start de dag om 08:00 uur 's ochtends en je bent klaar om 17:00 uur 's middags. Vrijdag geniet je nog even van een vrijdagmiddag borrel en in de weekenden ben je lekker vrij!

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van: Waddinxveen, Gouda, Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Capelle aan den IJssel, etc;
- Jij hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau en ervaring in een soort gelijke functie richting de administratie, verkoop of commercie;
- Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Pools is een prť;
- Jij bent zelfstandig, sociaal, klantgericht zijn, nauwkeurig en denkt in oplossingen;
- Kennis van MS-Office en kennis van ERP systeem is een prť;
- In het bezit van eigen vervoer om bij het bedrijf te komen.

Arbeidsvoorwaarden
Jouw werkzaamheden moeten beloond worden! Dit vindt de organisatie dan ook erg belangrijk. Graag willen zij jou het volgende aanbieden voor jouw werkzaamheden:

- Een bruto maand salaris tussen de EUR2500,- en EUR3000,- afhankelijk van leeftijd en ervaring;
- Reiskostenvergoeding van EUR0,19 per km vanaf 10 km;
- Overname na 520 uur afhankelijk van prestaties;
- Doorgroeimogelijkheden en Opleidingsmogelijkheden;
- Een fulltime baan met uitzicht op een vast contract;
- Een gezellig team waar vaak bedrijfsuitjes worden georganiseerd en waar jouw mening wordt gewaardeerd.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent