WerkTalent

Productiemedewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Je komt te werken bij een bedrijf dat al 25 jaar in de Achterhoek is gevestigd. 25 jaar geleden vond onze opdrachtgever dat het tijd was voor een evolutie in de wereld van bedrijfsdeuren en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van deuren. Zij bedachten de oplossing voor de problemen van de traditionele roldeur of overheaddeur, zoals onhandige rails, tijdverslindende montage en beperkte isolatie. Op de elektrische onderdelen na wordt alles volledig gefabriceerd vanuit Gendringen/Ulft. Alle deuren zijn uniek en naar wens van de klant gemaakt.

Functieomschrijving
Op de productielocatie van onze opdrachtgever wordt de innovatieve bedrijfsdeur gemaakt. Voor onder andere klanten als Ferrari, Mclaren en Porsche wordt er dagelijks hard gewerkt om top kwaliteit te leveren. Er staat een afwisselende baan vol uitdaging op jou te wachten!

Als productiemedewerker maak je panelen klaar voor assemblage en ben jij verantwoordelijk voor de assemblage van rails en vouwplaten. Het aanleveren en ophalen van onderdelen bij leveranciers en het laden en lossen van vrachtwagens hoort ook bij jouw takenpakket. Zo biedt onze opdrachtgever een unieke baan met veel diverse werkzaamheden.

Weet jij van aanpakken en wil je graag afwisselend werk verrichten in een leuk en overzichtelijk team? Grijp dan jouw kans en solliciteer!

Functie-eisen
- Je hebt affiniteit met techniek en/of bouw
- Je bent flexibel ingesteld en weet van aanpakken
- Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs (bij voorkeur BE)
- Je hebt een heftruck certificaat of bent bereid deze te halen
- Je bent woonachtig in de omgeving van Ulft, Doetinchem, Dinxperlo of Varsseveld

Arbeidsvoorwaarden
- Een fulltime baan
- Salaris tussen de EUR 2.300,- en EUR 2.600,- bruto per maand
- Een gezellig team met nuchtere Achterhoekse collega's
- Vaste werktijden in dagdienst
- Reiskosten vergoeding
- Jaarcontract na je werkzame periode via WerkTalent, met de intentie om dit na een jaar om te zetten naar een vaste aanstelling

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent