WerkTalent

Reachtruckchauffeur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een grote logistieke onderneming die met voedselwaren werkt (voornamelijk drank en Frisdrank). Naast dat het een groot bedrijf is, staat sfeer hoog in het vaandel. Zo merk je dit meteen zodra je met één voet binnenstapt. Hun visie is duidelijk, niks moet verspilt worden! Naast een ruime kantine word er ook gezorgd voor vers fruit en kun je met meerdere magnetrons ook je warme maaltijd maken.

Functieomschrijving
Binnen deze fulltime functie verricht je voornamelijk reachtruck werkzaamheden binnen het magazijn. Uiteraard ondersteun je ook andere logistieke afdelingen.

Na ontvangst van de dagelijkse werkopdracht zal je voornamelijk zelfstandig aan de slag met diverse werkzaamheden zoals:

- -Verwerken van binnenkomende en uitgaande goederen;
- -Laden en lossen;
- -Voorraadbeheer;
- -Orderpicken door middel van een handscanner;
- -Het verzendklaar maken goederen;
- -Zorgen voor orde en netheid in het magazijn;
- -Besturen van de reachtruck of een heftruck.

Ook werken zij met een EPT pompwagen en indien nodig zal je ook jouw talenten hierop mogen in zetten. Hoe meer allround je bent, hoe breder je inzetbaar wordt ingezet. Tevens kan je altijd via ons of het bedrijf zelf je certificaten behalen.

Functie-eisen
Naast interesse in de logistiek zijn er een aantal dingen die mooi zijn meegenomen als je hier komt werken namelijk

- Een reachtruck of heftruck certificaat.
- Ervaring als orderpicker, magazijnmedewerker of logistiek medewerker is mooi meegenomen.
- Een dosis humor is fijn want een lolletje in de loods is geen enkel probleem.
- Je vind het niet erg om in 2 ploegen te werken. De ploegen zijn van 06:00 uur tot 15:00 uur en van 15:00 uur tot 00:00 uur(hier krijg je uiteraard ook toeslag voor).
- Samenwerken is belangrijk omdat je samen met je collega's zorgt dat de container worden geladen en de schappen worden bijgehouden.
- Je bent woonachtig in Rotterdam, Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Bodegraven Regio Zuidplas, Gouda, Alphen aan den Rijn en omgeving.

Arbeidsvoorwaarden
Je kunt binnen dit bedrijf rekenen op vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

- Een goed startsalaris van minimaal EUR2600,- en EUR2900,- inclusief ploegen afhankelijk van ervaring / leeftijd / niveau;
- Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling dmv trainingen en/of cursussen zoals reachtruck certificaat, BHV of gewoon een BBL opleiding;
- Een uitdagende, vaste baan binnen een informele, groeiende organisatie;
- Reiskostenvergoeding;
- Samenwerken binnen een gemotiveerd team in een no-nonsense organisatie;

Oftewel een groeiende onderneming waarin ruimte is voor het volgen van opleidingen, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden oftewel een vaste, full time baan met veel toekomstperspectief..
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent