WerkTalent

QA Officer

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een snelgroeiend familie bedrijf dat erg geautomatiseerd te werk gaat. Momenteel is het bedrijf al 100 jaar werkzaam in de kaas/verpakkingssector en zitten gevestigd in Bodegraven.

Binnen de productie ruimte beschikt het bedrijf over 7 verschillende productie lijnen waar de kaas wordt verpakt en versneden. De organisatie staat voor hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Verder is het bedrijf erg actief in het buitenland en leveren zij voornamelijk aan productie bedrijven. Hierdoor zijn zij een grote speler op de internationale markt.

Het bedrijf hecht veel waarde aan hun werknemers en vinden het belangrijk dat er een goede sfeer hangt in het bedrijf. Het is dan ook heel normaal als de manager een keertje bij je langs komt om een praatje te maken. En ja je raad het al, elke vrijdag middag gaat er gewoon een kaasplankje rond door het bedrijf!!!

Lijkt deze functie je nou interessant en zou je graag een kijkje nemen bij het bedrijf? Solliciteer dan snel en misschien ga jij binnenkort wel aan de slag bij jouw nieuwe uitdaging!

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een familie bedrijf dat al 100 jaar bekend is in de kaas sector/industrie. Het bedrijf produceert de kazen niet zelf maar biedt voornamelijk verschillende versnijdings- en verpakkingsdiensten. Hierbij kan je denken aan het maken van kaas blokjes, geraspte kazen, het vacuŁmeren van kazen, etc.

Binnen jouw interessante functie ga jij aan de slag als QA Officer/Kwaliteitsmedewerker en ben jij het aanspreekpunt voor de klanten. Het is dan ook belangrijk dat jij verantwoordelijkheidsgevoel hebt en oplossingsgericht de vragen of klachten van de klanten beantwoord. Om te voldoen aan diverse certificeringen en eisen ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van het kwaliteitssysteem en het voorbereiden en begeleiden van externe audits. Je borgt het beleid op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid en draagt zorg voor input en betrokkenheid van andere afdelingen.

De volgende werkzaamheden ga jij aanpakken tijdens jouw functie:

- Het verwerken van onderzoeksgegevens;
- Het uitvoeren van <berekeningen en quality control;
- Het beheren en bewaken van dossiers en het documentatiesysteem bijhouden;
- Het verzamelen, registeren en analyseren van relevante managementinformatie;
- Periodieke rapportages maken;
- Het initiŽren en implementeren van verbetervoorstellen met de diverse stakeholders om de huidige kwaliteitssystemen en processen te optimaliseren.

De productie processen binnen het bedrijf worden onder hoge kwaliteitseisen HACCP, BRC, IFS, SKAL en COKZ toelatingseisen geproduceerd.

Jouw nieuwe uitdagende functie mag je gaan uitvoeren in een dagdienst van maandag t/m vrijdag. De werkdag begint tussen 07:00/08:00 uur en eindigt rond 16:00/17:00 uur.

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van: Rotterdam, Leiden, Utrecht, Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Bodegraven, Woerden, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, etc.
- Je hebt een MBO/HBO niveau, levensmiddelen-/voedingsmiddelentechnologie;
- Je bent bekend met de regels van voedselveiligheid en hebt ervaring met het beheren van specificaties, kwaliteitssystemen en interne audits;
- Jij hebt oog voor kwaliteit, voert graag kwaliteitscontroles uit en begrijpt productieprocessen;
- Verder ben je natuurlijk nauwkeurig, analytisch, flexibel en communicatief sterk;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en het spreken van Duits en Engels is geen probleem voor jou!
- In het bezit van vervoer om op locatie te komen.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen het bedrijf staan de werknemers op de eerste plaats! Hierdoor willen zou jou dan ook graag het volgende aanbod doen voor jouw inzet:

- Een bruto maand salaris tussen de EUR3000,- en EUR4000,- afhankelijk van werkervaring;
- Reiskosten vergoeding van EUR0,19 per km;
- Gezellige bedrijfsuitjes en borrels bijvoorbeeld: Met Kerst/Pasen wordt er gezorgd voor een gezellig ontbijt of lunch met alle collega's!;
- Op de vrijdag middag eet je een lekker stukje kaas met jouw collega's;
- Een fulltime functie van 36 uur per week met uitzicht op een vaste baan;
- Veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen;
- Het werken in een dagdienst van maandag t/m vrijdag en in het weekend lekker vrij!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent