WerkTalent

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
De unitbouw is een snelgroeiende wereld, die de komende jaren enkel nog verder zal gaan groeien. De units worden geplaatst bij onder andere ziekenhuizen, scholen, maar ook bijvoorbeeld binnen de WMO sector. Het bedrijf is onlangs overgenomen door één van de Europese marktleiders binnen dit segment, waardoor men ook een enorm goede positie heeft in de omliggende landen. Binnen Nederland heeft het bedrijf 3 productielocaties vanuit waar de units opgebouwd worden. De vestiging waar jij komt te werken is tevens het hoofdkantoor van de organisatie.

Functieomschrijving
Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het magazijn. Je controleert de binnenkomende zendingen, je zorgt ervoor, dat alles op de goede plek terecht komt en je verwerkt alles administratief.
Als collega's iets nodig hebben uit het magazijn, zorg jij ervoor, dat ze het juiste ontvangen én dat de voorraad op peil blijft. Uiteraard zorg je er ook voor, dat het magazijn op orde blijft. Kortom een veelzijdige functie, waar iedere dag anders is.

Functie-eisen
Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het vooral belangrijk dat jij er wat van wilt gaan maken. Met de juiste instelling ga je namelijk gewoon een heel eind komen. Verder is het voor ons belangrijk dat jij:
- Een teamspeler bent, maar ook zelfstandig je werkzaamheden uit kunt voeren;
- Ervaring hebt op de heftruck, of bereid bent hiervoor jouw certificaat te behalen;
- Je bereidt bent om jouw VCA diploma te behalen;
- Onze voorkeur is dat jij woonachtig bent in de omgeving van Roosendaal, Bergen op Zoom of richting Zierikzee.

Arbeidsvoorwaarden
Onze relatie is vooral op zoek naar vaste medewerkers, medewerkers waar ze over 5 jaar een goede en stabiele kern hebben opgebouwd. Uiteraard ontvang jij als werknemer hiervoor ook prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, namelijk:
- Salaris tussen EUR2200,- en EUR2600,- bruto in de maand;
- Reiskosten met EUR0,19 per km;
- Fulltime baan met uitzicht op een vast contract voor onbepaalde tijd;
- Meerdere leuke en gezellige bedrijfsuitjes op een jaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent