Luba Uitzendbureau

Medewerker blending productie

 • Vacature
VMBO
 • Zuid-Holland
Zwijndrecht
26 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Op de afdeling Blending worden diverse oliŽn/ smeermiddelen geproduceerd die door klanten besteld worden. Het mengen en blenden vindt plaats in een van de 5 blendketels. Een mengproces en recept vormt gezamenlijk de blendopdracht wat kan variŽren van 800 tot 36.000 liter per batch. Naast het blenden is een van de belangrijkste taken het overpompen van een gereed product naar de afvulafdeling. Dit moet tijdig om te voorkomen dat de afvulafdeling "zonder olie" komt te zitten en de productielijn stil staat.

Het werken op de blending betekent dan ook continu schakelen tussen de diverse taken die onderdeel zijn van het gehele blendproces. Het proces op een rijtje: je leest de blendopdracht en controleert of de juiste halffabricaten op de juiste locatie staan, je koppelt handmatig slangen in de manifolts voor de aan- en afvoer, je stelt in en bedient de mengketels (via touchscreen en handmatig), je doseert handmatig en/ of semiautomatisch de halffabricaten en je neemt monsters t.b.v. de kwaliteitscontroles. Tussentijds houd je je werkplaats schoon en onderhoud je je materiaal en middelen. Je signaleert, meldt en (indien mogelijk) los je storingen op en verzorg je de administratieve verwerking. Je zet producten (vaten) weg m.b.v. de heftruck.

Voor ploegendienst geldt een 2 wekelijks rooster: vroege dienst: ma t/m do van 06.00 - 14.45 uur en vrijdag van 06:00 - 15:45 uur. Late dienst: ma t/m do van 16.30 - 23.15 uur en vrijdag roostervrij.

Wat wij bieden

 • Een goed en grondige inwerkperiode;
 • Salaris op basis van 39 uur, waarvan je effectief 36.5 uur per week werkt (2 ploegendienst);
 • Naast je basissalaris een ploegendiensttoeslag van 112,5%;
 • Uitzicht op vast dienstverband binnen een groeiende organisatie;
 • Een leuke, afwisselende en verantwoordelijke baan.

Wat wij vragen

 • Je bent verantwoordelijk;
 • Je bent een aanpakker en niet vies van vuile handen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel schriftelijk en mondeling, zeer goed;
 • Je hecht grote waarde aan kwaliteit en veiligheid;
 • Ervaring in een productieomgeving is een prť;
 • Een geldig VCA diploma en heftruckcertificaat is een prť.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gevestigd in Zwijndrecht en Almelo en is toonaangevend producent van een breed assortiment smeermiddelen ten behoeve van diverse ondernemingen, zowel binnen als buiten Europa. Ze hebben de taak Olie en Smeermiddelen te maken en voeren het daarna af. Het bedrijf is in 1891 in Rotterdam opgericht en is sinds 1967 in Zwijndrecht gevestigd. Er is voor deze locatie gekozen, omdat Zwijndrecht perfect tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen ligt en het bovendien uitstekende verbindingen heeft met het achterland.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau