Luba Uitzendbureau

Orderpicker (avond)

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Wanneer je werkdag start ontvang je op de werkvloer een scanner van je teamleider of leidinggevende. Op deze scanner staan de producten die je gaat verzamelen, ook geeft hij aan waar het betreffende product ligt. Als je de producten hebt gevonden ga je deze netjes en foutloos op de kar opstapelen. Wanneer je alle producten heb verzameld, breng je ze naar de inpakafdeling en ga jij door met de volgende order. De orders zijn van verschillende grootte, dit kan zijn voor een hobby taarten bakker/bakster tot wanneer de groothandels een nieuwe voorraad inkopen.

Je helpt je collega's wanneer dit nodig is, maar zelfstandig werken is hier ook erg belangrijk. Hierdoor start je de eerst de komende twee weken in een dagdienst. Het is dus wel belangrijk dat je die weken wel overdag kan werken.
Wanneer je uit deze werkweek komt, zijn jouw standaard tijden van 16.00 uur tot 21.30 uur.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een groothandel in bakproducten. Dit familiebedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid en inmiddels een internationaal bedrijf geworden. Er heerst een hele leuke werksfeer waar vanuit een groot magazijn de producten worden verzameld en gereed worden gemaakt voor verzending naar de klant. Momenteel is het bedrijf gevestigd in Amsterdam Westpoort.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau