Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat aan de slag in een afwisselende logistieke functie. Zo loop je de orders die jouw collega's op de verkoop die dag hebben verkocht. Je draait de orderpick lijst uit en aan de hand van deze lijst verzamel je de orders per klant. Je maakt deze verzendklaar en schakelt met de klant welke vervoerder je mag inschakelen voor hun order. Je controleert de voorraad en inkomende goederen verplaats jij naar het juiste schap, hiervoor gebruik je regelmatig de heftruck. Ook lever je onderdelen af in de werkplaats zodat jouw collega's verder kunnen gaan met de reparaties. Jouw bureau bevindt zich achter de receptie, binnenkomende klanten sta jij met een lach te woord. Naast de werkzaamheden die plaatsvinden in het magazijn ga je ook wel eens de weg op om onderdelen op locatie af te leveren bij de klant. Kortom, een baan met veel afwisseling! Op de afdeling logistiek werk je samen met 3 directe collega's. Werktijden: ma t/m vr 8.00 - 17.00 uur.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende baan in een bedrijf met een familiaire sfeer
  • De mogelijkheid om 32 of 38 uur per week te werken
  • Na een korte uitzendperiode direct een vast contract bij de opdrachtgever
  • Reiskostenvergoeding van ?0,19,- per km boven de 10 km enkele reis

Wat wij vragen

  • Je beschikt over technische kennis zodat je de verschillende onderdelen in het magazijn snel leert kennen
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift daarnaast spreek je Engels voldoende
  • Je beschikt over een heftruck certificaat of hebt tenminste ervaring op de heftruck (je kunt je certificaat via Luba behalen)
  • Bij voorkeur beschik je over een rijbewijs B

Over het bedrijf

Dit bedrijf waar je komt te werken stamt uit 1926 en is sinds 1973 gevestigd in Rijnsburg. Naast hun revisie en onderhoud werkzaamheden in de werkplaats staan ze ook bekend als handelsonderneming. Wie hier binnen komt proeft nog echt het oude sfeertje van een familie bedrijf. Zo wordt er geen Pasen, Sint of Kerst overgeslagen zonder dat er aan het personeel wordt gedacht. In totaal werken hier 21 man aan personeel verdeeld over de afdelingen verkoop, logistiek of werkplaats. Een hecht team waar een goede en gezonde werksfeer altijd voorop staat!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau