Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker bij dit bedrijf, dat altijd in beweging is, ben je verantwoordelijk voor het beheer van de magazijnvoorraad. Dit doe je door het verwerken van de inkomende en uitgaande goederen, het verwerken van de bijbehorende administratie, het verzenden van goederen en door het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast pick je ook orders voor de afdeling Service. In je werkt sta je klanten en leveranciers met een servicegerichte houding te woord. Omdat het belangrijk is dat er geen fouten worden gemaakt, ga je nauwkeurig te werk en streef je naar kwaliteit in je werk. Er wordt daarnaast een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht; bestellingen die binnenkomen controleer je, geef je de juiste codes, boek je in of boek je af op de juiste locatie, je kijkt voor wie het is en je bedenkt wat je er mee moet doen. Het is dus geen standaard magazijnfunctie waar alles op dezelfde plek komt steeds. Je moet goed lezen en het op de juiste manier verwerken. Daarnaast wordt er gewerkt met een ingewikkeld systeem en daarom ben jij handig met computersystemen en maak je deze snel eigen.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is wereldleider op het gebied van installaties. Ze hebben vestigingen in meer dan 15 landen en er werken ongeveer 800 medewerkers. Ze brengen innovatieve oplossingen en apparatuur op de markt. De werkgever maakt de apparatuur zelf, levert deze aan klanten en verleent vervolgens ook onderhoudsservice. Er heerst een prettige werksfeer en werknemers werken over het algemeen erg lang bij de werkgever.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau