Luba Uitzendbureau

Expeditiemedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken op de Expeditie afdeling en bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het gereedmaken van boeken voor verzending. Dit gaat in een hoog tempo en nauwkeurigheid is belangrijk! Aan het begin van de dag verzorgt de eerste medewerker een dag start waarin de taken worden verdeeld. Heb je vragen dan staat de eerste medewerker voor je klaar. Als de boeken gereed zijn en van de Productie afdeling komen, komen ze bij jou terecht. Jij komt te werken achter de sorteermachines en jij legt de dozen klaar in de machine. Vervolgens sorteert de machine de boeken per order. Als de machine klaar is controleer jij de bestelling. Als alles compleet is, leg je de doos op de lopende band. Je collega en jij maken de bestelling vervolgens verzendklaar. De dozen voorzie je van verzend labels, pakbonnen en vulmateriaal. De dozen moeten ook van de rollerbaan afgehaald en gestapeld worden op palletlocaties. Dit is fysiek zwaar want deze dozen zijn gevuld met boeken. Ook wordt er verwacht dat je werkt in een hoog tempo want er worden dagelijks targets gesteld die behaald moeten worden. Als de pallets vol zijn verplaats je ze naar een nieuwe afdeling en plaats je nieuwe lege pallets op jouw afdeling om vervolgens deze weer te vullen met dozen.

Over het bedrijf

Dit innovatieve bedrijf is ťťn van dť belangrijkste leveranciers van collecties aan bibliotheken. Het is aan hun de taak om de media uitleen-klaar te maken. Dit zijn boeken, e-books, dvd?s, games, luisterboeken, taalcursussen, cd-roms en cd?s. De producten komen in principe kant-en-klaar aan bij dit bedrijf. Voorbeelden van aanpassingen zijn harde boeken kaften, rug etiketten en titelbeschrijving. Dat dit een innovatief bedrijf is, is te zien aan het geheel nieuwe pand met hippe uitstraling. Ze zijn continu bezig met productontwikkelingen en ?verbeteringen. Waar ze voor staan is een efficiŽnte manier van produceren. Ze bouwen ook zelf productiemachines voor bibliotheken en binderijen. Voor hun medewerkers hebben ze een open, lichte en hippe werkomgeving gecreŽerd. Met zo?n 150 medewerkers blijft de werksfeer persoonlijk en zijn de collega?s betrokken bij elkaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau