WerkTalent

Medewerker Projectbureau - Zelfstandig - EUR2800

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Dit bedrijf legt dagelijks de basis voor een succesvolle start voor vele glasgroente- en sierteelttelers. Onder 47 hectare glas, verspreid over vijf locaties in het Westland en één in Bleiswijk, kweken zij warme groenteplanten, jonge sierplanten vanuit zaad als stek en eetbare plukgroenten op. Zij zijn een vakkundige en klantgerichte partner met als resultaat het beste kwaliteitsproduct. Dit bedrijf is een belangrijke speler binnen de Nederlandse glastuinbouw. Elke dag streven zij ernaar tot de top te blijven behoren. Optimaliseren, innoveren en samenwerken zijn drie van onze belangrijkste kernwaarden. Zij behoren tot de marktleiders voor onze productgroepen en zijn met ruim 47 hectare steeds op weg van goed naar beter! Voortdurend zoeken zij naar innovatie en verdere professionalisering. Daarom zijn zij hard op zoek naar een enthousiaste en betrokken medewerker projectbureau.

Functieomschrijving
Onder verantwoordelijkheid van de manager leidt en coördineer je de projecten, van planvorming tot en met de oplevering. Je begeleidt de overgang van de werkvoorbereidingsfase naar de uitvoeringsfase. De projecten zijn divers van aard, omvang en complexiteit. In de projecten bepaal je de planning en je stelt werkmappen op. Je werkt hierin nauw samen met zowel interne (projectteam) als externe betrokkenen. Een effectief en efficiënt verloop van het project, waarbij zowel deadlines als budget nauwlettend bewaakt worden, geeft jou een kick. Uiteraard zijn projectadministratie en rapportages een onderdeel van de functie.

Functie-eisen
Naast dat jij over een afgerond hbo-diploma beschikt waarbij je communicatief ijzersterk bent, beschik jij ook over het volgende:

- Je houdt van cijfers en je vind het leuk om te plannen en te organiseren
- Je hebt affiniteit met ICT
- Je werkt systematisch
- Je denkt oplossings- en resultaatgericht
- Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken in een snelgroeiend en uitdagend bedrijf waarin je in een leuk en enthousiast team van collega's terecht komt. Daarnaast bieden wij ook het volgende:

- Een organisatie waar samenwerken belangrijk is
- Een open en informele werksfeer
- Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
- Salaris tussen EUR2000,- en EUR2800,- euro per maand
- Mogelijkheden om je te ontwikkelen als individu
- Fulltime functie (40 uur per week)
- Tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent