WerkTalent

Monteur en Assemblage Banen

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Zoals benoemd zijn we voor vijf verschillende bedrijven in omgeving Doetinchem - Zelhem - Varsseveld - Lichtenvoorde - Aalten - Dinxperlo - Ulft - Bergh - Zevenaar - Dieren - Hengelo op zoek naar een of meer nieuwe medewerkers. Het gaat in alle gevallen om een full time baan als assemblagemedewerker die uitloopt in een vast contract voor onbepaalde tijd. Alle functies zijn in dagdienst waarbij er in het weekend niet wordt gewerkt.

Functieomschrijving
Op dit moment hebben we vijf verschillende vacatures in de assemblage / techniek in de omgeving rondom Doetinchem. Bekijk hieronder welke salarissen en voorwaarden gelden. Het gaat om vast werk en fulltime banen waarbij onze klanten allemaal iemand zoeken die uiteindelijk bij hen een vast contract zullen krijgen. We kennen onze klanten goed, dus zullen we samen met jou kijken welk bedrijf, salaris en welke werkzaamheden het beste passen bij jouw wensen. Natuurlijk bepaal jij zelf bij welk bedrijf we een sollicitatiegesprek voor jou gaan inplannen.

Heb je ervaring als monteur of in de assemblage, dan kun je zeker reageren en dan neemt een van ons contact met jou op om de banen verder aan je toe te lichten. Het varieert van banen bij een machinebouwer tot grovere mechanische assemblage, licht technische assemblage van elektrische producten en algemene assemblage van eenvoudigere producten.

Functie-eisen
Voor deze functies zoeken we mannen of vrouwen die:

- Technisch zijn aangelegd
- Ervaring hebben als monteur, assemblagemedewerker of bijvoorbeeld technisch productiemedewerker of andere aantoonbare technische ervaring hebben (mag ook vanuit een hobby)
- Graag de handen uit de mouwen steken en op zoek zijn naar vast werk dat beter bij je past dan je huidige werk

Arbeidsvoorwaarden
Uiteraard hanteren alle vijf de bedrijven andere voorwaarden, maar de volgende richtlijnen gelden voor alle bedrijven:

- Een goed salaris van gemiddeld tussen de EUR 2.700 en EUR 3.800 per maand
- Een stabiele werkgever waarbij men op positieve wijze met het personeel omgaat
- Ruimte voor ontwikkeling op persoonlijk of technisch vlak, indien je dat zelf wilt
- Een vaste baan, bemiddeling op basis van Werving & Selectie en dus direct in dienst bij onze opdrachtgever

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent