WerkTalent

Operator

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klanten zijn gevestigd in Doetinchem en tot 20 kilometer daarbuiten. Vanuit WerkTalent kennen we de lokale bedrijven goed, zodat we een heel goed beeld hebben van de vaste vacatures in de achterhoek.
WerkTalent is een uitzendbureau, maar bij meer dan 90% van alle vacatures in regio Doetinchem zoekt onze klant iemand voor een vast dienstverband en fulltime werk. Iemand die over 10 jaar nog steeds met evenveel plezier naar zijn werk fietst of rijdt. En misschien over 20 jaar ook nog wel.

Functieomschrijving
Zoek je een vaste nieuwe baan als operator? Een nieuwe baan met een goed salaris, dichter bij huis? Zet dan eens de stap om te kijken welke banen er eigenlijk allemaal bij jou in de buurt zijn.
Vanuit onze nieuwe vacatures in de omgeving van Didam Ulft Doetinchem Zelhem Aalten Lichtenvoorde zit er misschien de perfecte nieuwe functie voor jou bij. De operator vacatures zijn allemaal een vaste baan en fulltime werk. Werken in een productieomgeving als machinebediende, algemeen productiemedewerker of operator waarbij je een of meerdere machines bedient.
Je kunt werken in dagdienst maar sommige van onze klanten zoeken ook iemand voor werken in ploegendienst. We bespreken graag discreet de mogelijkheden met jou.

Functie-eisen
Voor de operator vacatures bij onze klanten in de productie, techniek en assemblage, zoeken we mensen die:

- In de (omgeving van de) Achterhoek wonen
- Werk voor de lange termijn zoeken met een vast contract, en serieus zijn in een overstap van werk naar nieuw werk
- Ervaring hebben met productiewerk, als operator, machinebediende of met technisch of assemblage werk
- Positief naar het leven kijken en op zoek zijn naar een bedrijf waar ze meer werkgeluk uit halen dan bij hun huidige werk

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden in alle gevallen:

- Een goed salaris, meestal boven marktconform en afhankelijk van jouw wensen
- Een leuke baan die uitmondt in een vast contract voor onbepaalde tijd
- Werken in dagdienst (ploegendiensten zijn ook mogelijk)
- Werkplezier! Dus een baan die nog beter bij jou past qua salaris, omgang met de mensen, woon-werk afstand, product, functie-inhoud of mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent