Luba Uitzendbureau

Hijsmeester/ logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In de ochtend hijs jij jezelf zonder moeite uit bed en ga je met plezier naar je werk. Dit is niet zo moeilijk wanneer je een leuke baan hebt en met deze functie kan je dat realiseren. Je loopt binnen bij je nieuwe werkplek en bespreekt met je collega?s wat er die dag op de planning staat, onder het genot van een kop koffie natuurlijk. Vervolgens ga je aan de hand van de planning de transportbanden klaarleggen, met een bovenloopkraan, afmeten en eventueel op maat maken. Verder ben je verantwoordelijk voor de loods waar alle transportbanden geborgen liggen. Het is jouw taak om precies te weten welke transportband waar ligt zodat er efficiŽnt gewerkt kan worden. Met behulp van een bovenloopkraan zorg jij dat de banden van punt A naar punt B en weet je precies waar de banden liggen. Deze heb je namelijk gescand en ingeboekt. Je werkt nauw samen met zes andere medewerkers die zich bezig houden met de productie en logistieke kant van de organisatie. Wanneer het werk erop zit met het plaatsen en scannen van de banden zal jij jouw collega's gaan helpen met overige werkzaamheden. Kortom, een baan waar je veel kan leren in een hecht team en waar je je nooit hoeft te vervelen!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert transportbanden voor alle industrieŽn. Daarnaast leveren zij onderdelen uit voorraad die horen bij een goed werkend transportbandensysteem. Ook de fabricage van diverse rollen is een onderdeel van de werkzaamheden. Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat net verhuisd is naar een gloednieuw pand wat van alle gemakken is voorzien. Je komt te werken in een hechte en gemotiveerde groep waar altijd ruimte is voor een lolletje naast het harde werken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau