Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker IT

Details van de functie

Logo Over het werk

Samen met jouw collega's sta jij voor de kwaliteit van alle inkomende en uitgaande goederen wereldwijd. Je bent verantwoordelijk voor onder andere de producten die het magazijn verlaten, maar ook die weer terugkomen. Door jou is de kwaliteit altijd goed, want jij voert kwaliteitscontroles uit. Daarnaast houd je een scherp oog op het verzendproces van de verschillende producten naar klanten. Als er zich problemen voordoen, ben jij er als de kippen bij om deze op te lossen. Verder ontvang, test en maak je binnenkomende apparatuur schoon. Je constateert en signaleert wanneer producten niet compleet zijn. Je werkzaamheden bestaan tevens uit het verzendklaar maken van orders, het programmeren van apparatuur, registratie van inkomende en uitgaande zendingen en het valideren en kalibreren van apparatuur. Wanneer je affiniteit met techniek hebt wordt het werk een stuk makkelijker en nog leuker!

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband, 32 uur is ook bespreekbaar
  • Een leuke organisatie en een gezellig team
  • Werken bij een internationaal bedrijf

Wat wij vragen

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau
  • Je bent digitaal handig
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en gevoel voor kwaliteit.
  • Verder ben je flexibel, stressbestendig en een echte teamplayer!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationale, groeiende speler die actief is in de medische wereld. Meer dan 25 jaar zijn zij gepassioneerd en gedreven in het verbeteren van zowel het ontwikkelingsproces van nieuwe therapieŽn als het leven van patiŽnten. De cultuur wordt bepaald door hun kenwaarden klantgerichtheid en service-expertise met oog op hoge kwaliteit. Binnen de organisatie wordt altijd gekeken naar mogelijkheden tot ontwikkeling en hoe ze jouw kwaliteiten het beste kunnen inzetten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau