Luba Uitzendbureau

Inkoop medewerker

 • Vacature
 • Zuid-Holland
Bodegraven
30 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als inkoop medewerker werk je samen met 6 andere inkopers en een teamleider. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor de inkoop van een bepaalde productgroep. Deze koop je wereldwijd in, zodoende schakel je veel in de Engelse taal.

De product manager ontwerpt nieuwe collecties en jij ondersteunt bij de inkoop van deze collecties. Elk half jaar komt er een nieuwe collectie uit, maar er zijn ook NOOS artikelen. Je vraagt monsters tijdig aan bij de leveranciers, zodat deze gepresenteerd kunnen worden op beurzen en in de showroom. Verder onderhoud je contact met het inkoopkantoor in Hong Kong en ben je het aanspreekpunt voor sales. Jij bent op de hoogte van de nieuwste collecties, de levertijden en de prijzen daarvan. Continue schakel je tussen taken en er heerst een gezonde hectiek. Hier ga jij goed mee om en je houdt het hoofd koel in drukke periodes. Jij zorgt voor een kloppende prioriteitenlijst en juiste planning.

Wat wij bieden

 • Een fulltime baan
 • Direct op contract bij de werkgever
 • Een inspirerende en internationale werkplek
 • Een bedrijfskantine met heerlijke lunches
 • Te gekke bedrijfsuitjes en personeelskorting op de collectie

Wat wij vragen

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een commerciŽle kantoorfunctie
 • Je spreekt en schrijft naast vloeiend Nederlands ook goed Engels
 • Je bent leergierig om het inkoopvak te leren

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een belangrijke internationale speler is op het gebied van sfeerproducten voor huis en tuin. Ze werken met de beste merken in de branche en besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van herkenbare en unieke collecties. Ze hebben een groot assortiment kerstartikelen, sfeerartikelen en kunstplanten. Dit laten ze dan ook graag zien in de mooie showroom aan kantoor! De producten worden verkocht in tuincentra, bouwmarkten en meubelzaken.

Dit bedrijf staat voor innovatie, creativiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Je zult dan ook voldoende uitgedaagd worden om hieraan mee te werken en vooral over na te denken! Daarnaast in- en verkopen zij wereldwijd, waardoor er een breed scala van culturen en nationaliteiten aanwezig is. Zij groeien mega hard, waardoor er zeker ruimte is voor meedenkers!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau