WerkTalent

Assistent Planner

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Kleyn Trucks is wereldwijd een van de grootste onafhankelijke handelsondernemingen op het gebied van gebruikte bedrijfsvoertuigen. Hier kiest u uit een voorraad van 1200 gebruikte vrachtwagens, trekkers, opleggers en aanhangwagens. Dankzij het wereldwijde in- en verkoopnetwerk van Kleyn Trucks komen er wekelijks 150 voertuigen binnen. Het aanbod omvat alle Europese merken, bouwjaren en prijsklassen. Kleyn handelt al sinds 1919 in gebruikte voertuigen. Om zo lang succesvol te zijn, moet een bedrijf innovatief en proactief zijn!

Functieomschrijving
Als assistent planner ben je, samen met de hoofdplanner, verantwoordelijk voor het inplannen van werk orders en draag je zorg voor een efficiŽnte en goed gecoŲrdineerde planning. Iedere dag worden diverse reparaties uitgevoerd door de monteurs in de werkplaats aan alle vormen en maten gebruikte bedrijfsvoertuigen. Voor iedere reparatie of onderhoud plan je de juiste techneuten in met voldoende tijd om de betreffende werkzaamheden uit te kunnen voeren. Is de planning rond? Dan hebben alle monteurs werk toebedeelt gekregen en worden alle voertuigen tijdig klaar gezet voor de klant. Aan jouw dan ook de taak om te prioriteren welke werkzaamheden als eerste moeten gebeuren. Gelukkig kan je altijd terugvallen op de hoofdplanner die alle ins-en outs kan vertellen over bijvoorbeeld de duur van bepaalde werkzaamheden of de specifieke kennis van een bepaalde techneut.

Functie-eisen
Om de functie van Assistent planner zo goed mogelijk te kunnen bekleden is affiniteit met motorvoertuigen handig. Daarnaast bezit je over het volgende:

- Je kan planmatig en gestructureerd werken
- Je hebt enige relevante werkervaring, liefst in een technische omgeving
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Je bent woonachtig in de regio Vuren (In de driehoek Gorinchem, Leerdam, Geldermalsen)

Arbeidsvoorwaarden
Naast een uitdagende baan in een leuk team en goed werkgever kan je het volgende verwachten:

- Een goed startsalaris met groeimogelijkheden (BOVAG-cao)
- Veel ruimte om je functie uit te bouwen en vorm te geven.
- Een halfjaarlijkse bonus.
- Verschillende opleidings- en bijscholingsmogelijkheden.
- Vaste baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
- Gezellige vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent