Luba Uitzendbureau

Procesoperator

Details van de functie

Logo Over de functie

Als procesoperator bij dit familiebedrijf creŽer je een meerwaarde. Jij bewaard het overzicht en weet wat tijdens jouw dienst allemaal speelt. Dit bedrijf is opzoek naar procesoperator die graag het initiatief neemt en feeling heeft met techniek. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit, bedienen van de productielijn/ robots, signaleren van storing en het ondersteunen van de technische dienst. Geeft het verbeteren van processen jou voldoening, dan is deze vacature op jouw lijf geschreven.

Over het bedrijf

Sinds 1938 is dit bedrijf een prachtige familiebedrijf en is ontstaan als schildersbedrijf en uiteindelijk uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de internationale glashandel. Door de jaren heen heeft dit familie bedrijf meerder overnames gedaan, wat ervoor heeft gezorgd dat niet alleen binnen Europa, maar wereldwijd er steeds meer producten terug te vinden zijn van dit bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau