Luba Uitzendbureau

Callcenter medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Leiden
30 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als callcenter medewerker haal jij jouw energie uit telefonisch klantcontact en dé beste deal aanbieden aan degene aan de andere kant van de telefoon. Je werkt voor een grote loterij en kan op diverse lijnen worden ingezet. Wordt het outbound of inbound? Verbeter je skills door trainingen en help elkaar naar de top!

Dit is de ideale bijbaan om te combineren naast jouw school of stage, dankzij de flexibele werktijden. Je kunt werken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 21.30 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur. Natuurlijk kan je de baan ook als volledige baan uitoefenen! Je kunt hier werken op basis van jouw beschikbaarheid.

Heb je nog geen ervaring? Dat is geen probleem! Voor elk project zijn er leuke interactieve trainingen waardoor je veel kan leren! Na een aantal weken bel jij alsof je nooit anders hebt gedaan. Daarnaast verwerk jij de administratie rondom de belletjes en signaleer je eventuele problemen. Targets zijn belangrijk, maar samen met je team zijn deze haalbaar en worden ze beloond! Hierbij zijn er mooie bonussen te behalen die jouw salaris een boost geven! Verhoog je salaris tot wel ?14,00!

Wat wij bieden

  • Een functie met uitzicht op vast dienstverband, wat ideaal is voor de looptijd naast jouw studie of andere bijbaan
  • Je kunt wekelijks tussen de 12 en 40 uur werken, flexibel in te delen. Mooi te combineren wanneer je het extra druk hebt, of juist rustiger
  • Mogelijkheid om mooie bonussen (tot wel ?14,00 bruto!) te verdienen naast het uurloon van ? 11,- en daar bovenop bouw je ook nog vakantiegeld en -dagen op
  • Reiskosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed én het is ook nog eens vlakbij Leiden Lammenschans
  • Reiskosten met eigen vervoer worden ook deels vergoed, vraag ons naar de daadwerkelijke vergoeding(en)

Wat wij vragen

  • Je bent een doorzetter en een dienstverlenende instelling
  • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar
  • Je bent bij voorkeur 2 keer per maand op zaterdag beschikbaar en 2 of meer avonden doordeweeks

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is het gezelligste klantcontactcentrum van Leiden. Ze werken voor leuke projecten waardoor jij vaak op een passend project wordt geplaatst. Je krijgt, voordat je start, een uitgebreide training en zult hierna ook diverse keren een evaluatie krijgen. Begeleiding is er dus genoeg! Hiernaast is het vooral gezellig er is veel ruimte om (jouw) successen te vieren!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau