Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Haarlem
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Met jouw vlotte pen weet je elk artikel op een unieke manier te beschrijven. Je bent commercieel en resultaat gericht. Als product medewerker ben je een belangrijke schakel binnen het bedrijf en werk je nauw samen met de commerciŽle binnendienst, databeheer, administratie en marketing. In deze rol je meerdere verantwoordlijkheden. Zoals het calculeren van de verkoopprijzen, hiervoor hoef je geen rekenwonder te zijn. De formule bestaat gewoon al, je hoeft hem alleen in te vullen. Je onthoudt het contact met fabrikanten over onder andere informatie en foto's, maar ook over nieuwe producten of ze die eventueel kunnen leveren. Je informeert andere afdelingen over de juiste inkoopinformatie en natuurlijk plaats je producten online. Elke met een pakkende en gevarieerde tekst zodat de klant duidelijk het verschil tussen de producten begrijpt.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je komt te werken heeft toonaangevende webwinkels in kantoormeubelen in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Momenteel hebben ze 11 verschillende websites allemaal gespecialiseerd in kantoormeubelen. Het bedrijf is gelegen in Haarlem met uitzicht op het Spaarne. Je komt terecht in een gezellig, ambitieus en hecht team

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau