WerkTalent

Productiemedewerker dagdienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
WerkTalent werkt inmiddels een aantal jaar samen met de Koninklijke VIV Buisman en verzorgt wekelijks de planningen wat betreft productiepersoneel.

In Wijk en Aalburg wordt door VIV Buisman een volledig assortiment boter- en melkvetproducten voor toepassingen als bakkerij, chocolade, smaakstoffen, ijs en zuivel geproduceert. Van grondstoffen worden hier eindproducten of halffabricaten geproduceerd ten behoeve van de voedingsmiddelindustrie. De producten welke jij door je handen laat gaan, ga jij op verschillende plekken terug zien komen! Jij bent een super belangrijke schakel binnen een internationale onderneming. Dit mooie bedrijf is zich continu aan het ontwikkelen, aan het groeien en blijft optimaliseren.

Binnen de productie omgeving in Wijk en Aalburg hangt een prettige, familiaire sfeer. Jij bent zelf ook erg collegiaal en stelt je leergierig op. Dit fijne familiebedrijf maakt dat jij je snel thuis voelt en kan jou een stabiele toekomst bieden!

Functieomschrijving
In deze fulltime, dagdienstfunctie sta jij aan het begin van het productieproces. Jij gaat ervoor zorgen dat de machine kan blijven draaien. Dit is daarvoor nodig:

- Boter uitpakken
- Boter in de machine gooien
- Controleren van kwaliteit
- Secuur werken
- Werkplek netjes en overzichtelijk houden

Functie-eisen
- Flexibel tot fulltime beschikbaar en bereid in de avond te werken
- Je vind het leuk om binnen een gezellige sfeer met leuke collega's te werken
- Eigen vervoer (in verband met de werklocatie)
- Je wil graag in een productieomgeving werken

Het bedrijf is gevestigd in Wijk en Aalburg, dit is makkelijk bereikbaar vanuit Den Bosch/'s Hertogenbosch, Zaltbommel, Oosterhout, Gorinchem, Drunen, Waalwijk enz.

Arbeidsvoorwaarden
- Een planning per week
- Salaris van EUR2000/2400,- bruto per maand
- 135% toeslag op uren ná 17.00 uur
- Wekelijkse uitbetaling

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent