Luba Uitzendbureau

Co÷rdinator Opbouw Beurzen & Events

Details van de functie

Logo Over het werk

Elk evenement en elke beurs is anders en daar word jij blij van. Als co÷rdinator weet je de rust te bewaren die ervoor zorgt dat je elke keer weer een topevenement of topbeurs neerzet. Je ondersteunt de Facility manager en Head of Facility in het uitvoeren van de operationele processen voor een event. Je bent primair verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de medewerkers van het team Facility. Hierbij is de werkvoorbereiding en het overzicht houden ÚÚn van de belangrijkste taken. Daarnaast heb je ook een scherp oog voor de orde en netheid in en rondom Evenementenhal Gorinchem. Je werkt samen met het team aan een ultieme experience voor onze exposanten en bezoekers. Onregelmatigheid hoort bij de evenementenbranche, jij bent dan ook bereid om afwisselend in avonden en in weekenden te werken.

Wat wij bieden

  • Een informele en fijne werksfeer bij een fantastisch bedrijf
  • Een marktconform salaris
  • Uitzicht op vaste dienst bij goed functioneren
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling

Wat wij vragen

  • Handen uit de mouwen willen- en kunnen steken.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
  • Een professionele houding en groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent bereid te werken in de avonduren en weekenden
  • Heftruckcertificaat is een pre

Over het bedrijf

Jouw potentiŰle werkgever kent een geschiedenis van dingen anders doen, van een innovator zijn in de evenementenbranche. Een bedrijf dat opvalt, niet alleen in binnenland maar ook in het buitenland. De events die zij organiseren en waarop jij dus ook werkzaam zal zijn omvatten onder meer vakbeurzen, consumentenbeurzen en party-events, maar ook congressen, shows en bedrijfsfeesten. Het bedrijf heeft in de loop der jaren zichzelf erg goed op de kaart gezet en behoort inmiddels tot de top 20 beursorganisatoren wereldwijd. Alleen al in Nederland organiseren zij jaarlijks zo?n 50 ? 70 beurzen. Dit doen organiseren ze op eigen locaties zoals Evenementenhal Gorinchem en Evenementenhal Hardenberg, maar ook in o.a. RAI Amsterdam, Jaarbeurs en Brabanthallen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau