Luba Uitzendbureau

Stoffeerder Service & Onderhoud

 • Vacature
 • Zuid-Holland
Schiedam
28 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij bent een enthousiaste, ervaren vloerenlegger met passie voor het vak en je hebt ervaring met verschillende type vloerbedekking zoals: PVC-stroken, tapijt, tapijttegels en linoleum. Hoe ziet jouw dag eruit? Jij start de dag op locatie om de materialen op te halen uit het magazijn. Jij komt te werken op verschillende locaties in de Randstad. De ene keer werk jij samen met één van jouw collega´s en de andere keer ga jij alleen op pad. Jouw dag is nooit hetzelfde! De grootte van de werkzaamheden kan heel erg verschillen. Naast het leggen van compleet nieuwe vloeren kan het ook gaan om het repareren van beschadigde vloeren of het vernieuwen van een defecte gordijnrail. Maar ook het uitvoeren van traprenovatie en het plaatsen van raambekleding behoort tot jou taken! De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door korte lijnen en een nuchtere, realistische aanpak. Jij komt terecht in een ervaren en hecht team waar iedereen zijn verantwoordelijkheid pakt. Ben jij al enthousiast geworden, maar twijfel je nog omdat jij op dit moment samenwerkt met een vaste maat dan kunnen jullie ook als koppel aan de slag!

Wat wij bieden

 • Een veelzijdige functie waarbij je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt.
 • De mogelijkheid om aan de meest uiteenlopende projecten te werken.
 • De kans je te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie.
 • Marktconform salaris (?2500,-/?3900,-), bedrijfsauto en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Flexibiliteit in het indelen van werktijden (32 tot 40 uur per week)

Wat wij vragen

 • Je komt graag in actie, bent doortastend.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met stofferen.
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat (of bereid dit te halen).
 • je bent in het bezit van rijbewijs B / BE.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een echte vakspecialist op het gebied van duurzame, kwalitatieve en gecertificeerde (project)vloeren, binnen en buitenzonwering. Het uitvoeren van servicewerkzaamheden op basis van contracten en het adviseren van de opdrachtgevers zijn belangrijke onderdelen. Zij richten zich met name op klanten in de gezondheidszorg, onderwijs en de internationale maritieme sector.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau