WerkTalent

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Het bedrijf is een internationale aansprekende speler op het gebied van de logistieke dienstverlening. Het warehouse is gevestigd in Roosendaal en het team waar jij in komt te werken bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. De organisatie beschikt wereldwijd over een flink aantal warehouses, waardoor het zich met recht één van de grootste ter wereld mag noemen. Binnen het bedrijf is verder veel oog voor veiligheid, iedereen wil ten slotte een veilige werkomgeving. Ook aan cursussen en opleidingen wordt veel aandacht besteed zodat jij jezelf ook verder kunt ontwikkelen.

Functieomschrijving
Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek medewerker in dagdienst die graag wat later op de dag begint om tot 19.00 uur door te werken.
De werkdag start dagelijks om 10.00 uur en je werkt tot 19.00 uur door. De werkzaamheden zijn afhankelijk van jou kennis en kunde en hetgeen wat je leuk vindt om te doen.
Als logistiek medewerker zorg je er dagelijks voor aan de hand van een scanner dat de juiste producten gepickt worden en uiteindelijk verpakt en verzonden worden richting de klant.
Dit alles doe je in een redelijk klein team waarin iedereen elkaar kent. Ze zijn dan ook op zoek naar een nieuwe vaste medewerker om het team te versterken.
Binnen de afdeling heb je dus diverse werkzaamheden waarin je door kan groeien, uiteindelijk kan je zelf kiezen wat je het leukste vindt om te doen als je iets specifieks leuk vindt om te doen.
Daarnaast zijn cursussen en opleidingen mogelijk om door te groeien.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij iemand die:
- Op zoek is naar een vaste baan;
- Fulltime beschikbaar is;
- Ervaring in de logistiek is een pré;
- Je bent een aanpakker;
- Een VOG aanvraag hoort bij het sollicitatieproces;
- Woonachtig in de regio Roosendaal / Breda / Moerdijk / Bergen op Zoom / Etten-Leur.

Arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie bieden wij het volgende:
- Een vaste, fulltime baan;
- Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast contract;
- Een leuke baan in een informeel team;
- Je komt te werken bij een logistiek dienstverlener waar doorgroei en mogelijkheid op scholing en cursussen aanwezig is;
- Een startsalaris tussen de 1900 - 2100 euro bruto per maand.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent