Luba Uitzendbureau

Sales Manager

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Amsterdam
27 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het binnen halen van new business. In deze functie werk je volledig zelfstandig, uiteraard wordt je wel ondersteund door een commercieel team. Je rapporteert in deze functie aan de Commercial Director.

De Sales Manager waar wij naar op zoek zijn vindt het leuk om een dienst te verkopen aan middelgrote en grote bedrijven. Daarnaast plan je op eigen initiatief bezoekafspraken bij potentiŽle klanten en heb je geduld om relaties op te bouwen. Verder denk je mee en geef je input bij tenders en aanbestedingen. Met jouw toegevoegde waarde help je om uit te breiden en zorg je ervoor dat de positie in de markt wordt verstevigd. En last but not least, je beschikt over een gezonde dosis humor!

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen de ?3500 en ?3800 bruto per maand
  • Reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid tot hybride werken

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau in de richting van CommerciŽle Economie, aangevuld met NIMA A Sales
  • Minimaal twee jaar werkervaring in een verkoopfunctie in de zakelijke dienstverlening
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Over het bedrijf

Dit bedrijf boekt en organiseert zakenreizen. Deze Nederlandse onderneming zit met 250 collega's verspreid door het land met 7 kantoren. Het is een bedrijf met een open houding en met een eerlijke en duidelijke communicatie naar hun klanten en medewerkers. Transparantie en integriteit staat boven alles in hun werkwijze. Met veel verschillende functies binnen het bedrijf zijn er volop doorgroei mogelijkheden!

Zij hebben een goed HR beleid dat bijdraagt aan een fijne werkplek. Het jaarlijkse kerstfeest, de gezellige BBQ's en bij gelegenheid een borrel, zorgen voor een gezellige en collegiale werksfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau