WerkTalent

Bakploeg medewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een broodfabriek die dagelijks brood en luxe producten vers maakt voor supermarkten. Hierbij kan gedacht worden aan brood, maar ook aan producten als eierkoeken, gevulde koeken, donuts, appeltaart etc. Ze hebben zowel een bakafdeling als een productie- en inpakafdeling. Dagelijks zijn er tientallen mensen aan het werk om de supermarkten en bestellingen van klanten te voorzien van verse producten.

Functieomschrijving
Als productiemedewerker ga jij aan de slag op de productie afdeling in de broodfabriek van onze opdrachtgever. Je werkt dagelijks met een team van 8 personen (1 teamleider en 7 productiemedewerkers) die ervoor zorgen dat het brood en de luxeproducten op de juiste manier worden afgebakken, bestickert, ingepakt en verdeelt.

Nadat de broden ingevroren zijn geweest worden deze door het productieteam uit de vriezer gehaald en op karren gelegd waarna de broden worden afgebakken. Nadat de broden volledig afgebakken zijn moeten ze naar de snij-afdeling worden gebracht waar een lopende band staat om de broden te snijden, te verpakken en om er uiteindelijk de juiste sticker op te plakken. Deze broden worden daarna door een productiemedewerker op een kar gestapeld. Terwijl de broden netjes verpakt worden is de kratten afdeling bezig met kratjes die worden voorzien van zakken en stickers met de bestellingen erop. In elke plastic krat komen 3 papieren zakken met bestellingen van particulieren. Een voorbeeld van een bestelling is: 1 heel maisbrood, 1 zak eierkoeken en 1 appeltaart. De bestellingen bestaan uit zowel brood als luxe producten. Aan het einde van de dienst zullen alle kartonnen zakken voorzien moeten worden van de bestellingen die op de zakken en het kratje staan. Dit gedeelte noemt men 'winkelen'. Met het hele team ga jij ervoor zorgen dat alle bestellingen worden verzameld in de papieren zakken en klaar worden gezet voor transport. Uiteraard moet er na afloop schoongemaakt worden met heel het team.

De functie als productiemedewerker kan dus erg veelzijdig zijn. Het werk wordt niet gezien als fysiek zwaar maar er wordt wel in een hoog tempo gewerkt dus je hoeft je niet te vervelen! De diensten die je zult draaien zien er als volgt uit:
Week 1: je werkt van 15.00 - 23.00 uur.
Week 2: je werkt van 00.30 - 07.30 uur.
Week 3: je werkt van 15.00 - 23.00 uur.
Enzovoorts....

Deze diensten wisselen elkaar dus om de week af. Je werkt gedeeltelijk doordeweeks en de ene week op zaterdag en de andere week op zondag. Hierdoor heb je ook één dag doordeweeks vrij waardoor je gewoon vijf dagen in de week werkt. Omdat je werkt in een ploegendienst ontvang je hierover ploegentoeslag. De dienst die je werkt bepaald welke toeslag je uiteindelijk verkrijgt, voorkomende toeslagen zijn 100%, 134%, 137% en 200%.

Functie-eisen
Kan je niet wachten om te beginnen? Als je aan onderstaande eisen voldoet hebben wij een match!

o Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
o Je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets/scooter/auto) om in Spaanse Polder te komen;
o Je bent gewend om op hoog tempo te werken (tijdsdruk i.v.m. het feit dat de bestellingen dezelfde dag de deur uit moeten);
o Je bent woonachtig in omgeving Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Westland;
o Je hebt bij voorkeur ervaring bij een bakkerij of een broodfabriek.

Arbeidsvoorwaarden
o Een bruto uurloon van EUR11,30 exclusief ploegentoeslag tussen de 134% en 200%.
o Een fulltime baan van gemiddeld 35 uur per week (of meer);
o Een functie voor de lange termijn;
o De mogelijkheid om door te groeien naar voorman/vrouw;
o Een gedegen inwerkperiode en een wekelijkse verloning;
o Een gevarieerde en uitdagende functie;
o Standplaats: Rotterdam Spaanse Polder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent