Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker inbound ben jij bezig met de inkomende goederen. Jij ontvangt de goederen, pakt deze uit en zet ze op de juiste plek in het magazijn. Natuurlijk krijg jij ook te maken met een stukje uitgaande goederen en daarom moet jij goed met voorraden zijn. Jij telt deze zodat er altijd genoeg op voorraad is zodat alle klanten geleverd krijgen. Jij start de dag altijd rond 08:00 uur en bent rond 17:00 uur klaar.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een mooi familiebedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel. De focus ligt op het importeren en exporteren van voornamelijk vrachtauto's. De familiaire werksfeer kenmerkt zich door een hechte, informele sfeer, waarbij er met veel passie en motivatie gewerkt wordt om de klanten blij te maken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau