Luba Uitzendbureau

Supply chain co÷rdinator

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Supply Chain Co÷rdinator ben je onderdeel van een ervaren team dat bestaat uit 5 collega?s. Samen met deze collega?s houd je je bezig met bestaande klantrelaties en draag je zorg voor een optimale klanttevredenheid. Je zorgt dat de opdracht van de klant op de juiste manier wordt vertaald naar de operatie en monitort het gehele proces. Je weet actief te reageren op de signalen die de klant afgeeft om vervolgens met jouw dienstverlenende instelling het verschil te maken en te zorgen je de wensen van de klant kunt vertalen naar concrete afspraken. Samen met de overige interne afdelingen blijf je in verbinding over de operationele processen en houd je tevens in de gaten dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Kortom, een uitdagende logistieke functie met veel kansen en verantwoordelijkheden.

Wat wij bieden

  • Een functie waarin jij veel kan leren en er ruimte is om jezelf te ontwikkelen
  • Een vast contract voor 40 uur per week en een goed salaris van ?2.800 bruto per maand en goede secundaire voorwaarden
  • Een rol binnen een ervaren team en een prettige, informele, no-nonsense werksfeer
  • Per jaar 1 Ó 2 keer een teamuitje met de afdeling

Wat wij vragen

  • MBO/HBO werk- en denkniveau, ervaring in een soortgelijke functie minimaal 1 jaar (customer service of supply chain)
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • In het bezit van organisatorische capaciteiten en procesmatig inzicht en commercieel- en communicatief vaardig


Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft een dienstenpakket dat is gericht op bedrijven met de behoeften aan expeditie door de lucht en over zee, distributie over de weg binnen de Benelux en de rest van Europa en individuele logistieke diensten en opslag in het algemeen. Binnen het bedrijf heerst een prettige en informele no-nonsense werksfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau