Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Op de afdeling waarop jij komt te werken is het magazijn. Het is aan jou om de orders te picken, de bijhorende administratie te verwerken in het systeem en het magazijn met hef en reachtruckwerkzaamheden op orde te houden. Je bent dus echt een aanpakker die fysiek wat zwaarder werk aankan en die het ook leuk vindt om hierbij administratieve werkzaamheden te doen. Deze administratieve werkzaamheden moeten nauwkeurig worden uitgevoerd. De Engelse taal is ook de voertaal binnen de organisatie. Daarnaast maak je ook de pallets verzendklaar en handel je alles in het systeem af.

Je werkt van maandag t/m vrijdag, van 09.00 - 17.30 uur. Wanneer jij liever om 07.00 uur of 08.00 uur wilt starten, is dat ook zeker bespreekbaar.

Wat wij bieden

  • Fulltime functie met uitzicht op een vast contract
  • Een internationale organisatie waar jij aan de slag kan
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km

Wat wij vragen

  • Fulltime beschikbaar
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift (Engels is de voertaal van dit bedrijf)
  • In staat om fysiek zwaarder werk te doen (je moet pakketten tot 25 kilo kunnen verplaatsen)
  • Computervaardigheden, bekend met Microsoft Office

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever handelt in apparatuur voor het monitoren van de temperatuur tijdens transport en opslag. Ze vinden het belangrijk om te investeren in hun medewerkers. Dit doen ze ook door leuke bedrijfsuitjes te organiseren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau