Luba Uitzendbureau

Operator productie

Details van de functie

Logo Over het werk

Het is aan jou de taak om er voor te zorgen dat de weg naar en na het eindproduct zo goed mogelijk verloopt. Om dat voor elkaar te krijgen heb je ervoor gezorgd dat alle materialen die nodig zijn, klaarliggen voor gebruik. Later in het proces zorg jij dat de kwaliteit van het eindproduct voldoet aan de eisen omdat je dit goed getest hebt aan de hand van specificaties en werkinstructies. Als productie operator is het belangrijk dat je goed weet te handelen wanneer dit nodig is, zo leg jij het proces stil als de veiligheid niet gewaarborgd kan worden. Jij communiceert goed met collega's en leidinggevenden zodat ze altijd up to date zijn als er bijzonderheden zijn. Verder vallen werkzaamheden als bedienings- en/of montagewerkzaamheden ook in jouw takenpakket dit kan zowel met behulp van bedieningspanelen of handmatig zijn. Tot slot zorg jij voor de eerste lijn onderhoud aan de machines en los jij storingen op die binnen jouw kunnen vallen.

Je gaat aan het werk in een 2-ploegendienst, dit verandert wellicht in de toekomst nog naar 3- of 5-ploegendienst. Op dit moment heb jij een werkdag van 06:00 tot 14:30 uur (met lunchpauze) of van 14:00 tot 22:30 uur (met avondpauze).

Wat wij bieden

  • Werken in een 2-ploegendienst en op termijn gaat deze over naar een 3- of 5-ploegendienst
  • Werken binnen een modern bedrijf met innovatieve materialen
  • Werken in een schone en stille werkomgeving
  • Je krijgt de kans om mee te werken aan de toekomst van een betere wereld
  • Fysiek licht werk

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van een mbo-diploma procestechniek
  • Of je hebt minimaal twee jaar werkervaring als operator
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is 's werelds eerste en toonaangevende fabrikant van volledig verlijmde thermoplastische composietbuizen. De lichtgewicht, zeer sterke en corrosiebestendige composietbuizen bieden kosten- en operationele voordelen bij onderzeese productie- en olieveld toepassingen. Het bedrijf is een spannende en diverse organisatie, met als doel om nieuwe TCP-technologieŽn in de energie arena te zetten. Van het bedienen van de traditionele offshore ontwikkelingen in de olie- en gas wereld tot de toekomstige ontwikkelingen in de CCUS en waterstoftransport. Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen.
Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau