WerkTalent

Assemblage medewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een engineerings/productiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van energie- en gasmeetsystemen. Ze zijn gevestigd in Doetinchem en gebruiken een breed scala aan roterende en turbinebanken, volume conversie en apparatuurbanken. Unieke product kenmerken zijn onder meer zelfdiagnose en sabotage preventie. Er werken zo'n 35 medewerkers.

Functieomschrijving
Als assemblage medewerker monteer jij hoogwaardige producten en zorg je voor de kwaliteit die onze opdrachtgever wil leveren. Dit zijn onder andere o.a., rotorgasmeters, turbinegasmeters, ultrasone gasmeters, slimme indexen en hoogfrequente opnemers. Het is jouw taak om met je collega's te assembleren, te testen en te verzenden naar klanten over de hele wereld. Ambitie en passie voor techniek en montage werkzaamheden zijn belangrijk. Met behulp van een stuklijst assembleer jij namelijk de onderdelen, zodat de meter voldoet aan alle normen en interne procedures. Ook mag je andere werkzaamheden uitvoeren zoals het afpersen, kalibreren en afbouwen van meters.
Alle middelen zijn hier aanwezig om op een fijne manier je werk te kunnen doen. Samen met je collega's bouw je aan een mooi product, met afnemers over de hele wereld.

De werktijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08:00 uur tot 16:30 uur. Op vrijdags werk je van 08:00 uur tot 14:30 uur; lekker op tijd weekend dus!
Daarmee werk je 38 uur per week. Ben je 4 dagen per week beschikbaar, dan is dit ook bespreekbaar.

Functie-eisen
Voor deze afwisselende functie zijn wij op zoek naar een medewerker die enthousiast wordt van het samenstellen van een technisch product binnen een gezellig team!
Je hebt al enige werkervaring opgedaan als (fijn) mechanisch assemblagemedewerker, of kunt met hobbymatige activiteiten aantonen hier affiniteit mee te hebben.
Daarnaast ben je secuur en nauwkeurig in je werk.

Arbeidsvoorwaarden
- Een bruto maandsalaris tussen de EUR 2.200,- en EUR 2.600,- op basis van een fulltime dienstverband (38 uur per week)
- Reiskostenvergoeding
- Werken bij een gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met een fijne werksfeer
- Bij gebleken geschiktheid een vaste aanstelling / vast contract
- De mogelijkheid om 4 of 5 dagen per week te werken (30 of 38 urige werkweek)

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent