WerkTalent

Hoofd Technische Dienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Het bedrijf waar je een belangrijke rol gaat vervullen kent een rijke historie en een stabiele economische basis. Er werken zo'n 150 medewerkers en de sfeer en cultuur is er een van vooruitkijken, samenwerken en kwaliteit leveren, maar dat alles wel met een glimlach op het gezicht. Je treedt direct bij het bedrijf in dienst en maakt daarmee vanaf dag één deel uit van een gemotiveerde groep van zo'n 150 collega's.

Functieomschrijving
Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 10 TD'ers, verdeeld over drie locaties (binnen dezelfde plaats). Je organiseert het beheer en onderhoud van systemen en van het machinepark, ontwikkelt een onderhoudsplan waarbij je rekening houdt met gebruikersprofielen, organisatiedoelstellingen en technische randvoorwaarden en je bent het aanspreekpunt voor de voormannen van het technisch team. Je zet de lijnen uit en gaat aan de slag met (digitale) professionalisering van de technische afdeling en door jouw sturende en coachende vaardigheden in combinatie met je technische kennis neem je je team mee in het uitbouwen van onderlinge kennisdeling en verdere optimalisering van de interne samenwerking.

Als schakel tussen productie en het technisch team zie je beide belangen. Je vertaalt wensen vanuit de organisatie naar technische verbeteringen en geeft hier de juiste prioritering aan. Als hoofd technische dienst heb je een centrale rol in het initiëren, plannen en volbrengen van technische projecten waarbij je in nauw contact staat met het management team.

Het betreft een positief uitdagende rol zowel op aansturend als op technisch vlak, waarbij er ruimte is voor ontwikkeling en verdere optimalisering. Er staat dan ook een mooie beloning tegenover!

Functie-eisen
Wij zoeken een kandidaat die flexibel, communicatief, empathisch en goed technisch onderlegd is en in staat is mee en vooruit te denken, zowel in het technische als in het organisatorische en het menselijk-collegiale aspect. Denk hierbij aan:

- Sterk in het motiveren van mensen op een empathische wijze waarbij je betrokkenheid en draagvlak creëert
- Gestructureerd, duidelijk en transparant werken en goed kunnen communiceren (zowel intern als extern, Nederlands, Duits en Engels komen voor)
- HBO afgestudeerd in de werktuigbouw, elektrotechniek of technische bedrijfskunde met ervaring in een aansturende functie binnen een productieomgeving
- Proactief, positief ingesteld en sterk in verbeterprojecten
- Je bent woonachtig in de omgeving van Lichtenvoorde, Doetinchem, Aalten, Ruurlo of Groenlo.

Arbeidsvoorwaarden
Wat levert het jou, naast een mooie toekomst en een fijne nieuwe 'werk-familie', op?

* Een verantwoordelijke en uitdagende baan waarbij je direct op contract komt bij het bedrijf
* Een goed salaris van tussen de EUR 5.000 en EUR 7.000 op maandbasis, afhankelijk van leeftijd en ervaring
* Een centrale rol met volop technische uitdagingen binnen een internationaal groeiend familiebedrijf
* Een goede werksfeer in een gedreven team met veel vrijheid en ruimte voor procesverbetering
* Ruimte om zelf actief mee te denken over de invulling van deze nieuwe functie
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent