Luba Uitzendbureau

Operator extrusie - leerling

 • Vacature
 • Tijdelijk
VMBO
 • Noord-Holland
Zaandam
30 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als leerling operator bij Hordijk Verpakkingen ga je 4 dagen per week aan de slag als aankomend procesoperator en 1 dag per twee weken naar school. Wij snappen dat de rekeningen ook betaald moeten worden, je krijgt daarom ook jouw schooldag van ons betaald! Terwijl jij van een ervaren procesoperator op de werkvloer de fijne kneepjes van het vak leert, werk je toe naar een erkend mbo diploma. Hordijk Verpakkingen maakt luxe saladebakjes, notenbakjes en vleeswarenverpakkingen. Op de Extrusie afdeling wordt een kunststof granulaat verwerkt tot hoogwaardig folie. Je leert om een hele extruder-lijn zelfstandig te bedienen. Hierbij hoort onder andere het ombouwen en onderhouden. En daarnaast los je ook storingen op. Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen!

Wat wij bieden

 • Technisch werk in een industriŽle en dynamische omgeving.
 • Leren en werken tegelijkertijd, de opleiding wordt volledig verzorgd en betaald, net als een certificaat veilig werken met de heftruck.
 • Duidelijke salarisopbouw, bij de start weet je wanneer jij een salarisverhoging krijgt.
 • Kansen om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Werken in de modernste fabriek van Zaandam met maar liefst een oppervlakte van 32.000m2.

Wat wij vragen

 • Heb je een beetje ervaring dat is fijn! Wanneer jij geen relevante werkervaring hebt maar wel de motivatie om te leren komen we ook graag met jou in contact.
 • Je bent fysiek goed in orde om de machines te bedienen, hier is soms kracht voor nodig en jij vindt het fijn om in een warme omgeving te werken.
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist omdat je recepten moet lezen en moet kunnen opstellen. Ook de klassikale lessen zijn volledig in het Nederlands.
 • Verder ben jij in het bezit van een geldig heftruckcertificaat. Heb je deze nog niet? Dan ga je hem via Luba behalen.
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig. Zo leer je het bedrijf en de werkzaamheden goed kennen en kan je de functie op termijn eigen maken!

Over het bedrijf

Hordijk Verpakkingen zoekt een (beginnend) procesoperator die zich wil ontwikkelen en mee kan in de groei van dit mooie en gezonde familiebedrijf. Er is sinds vorig jaar hard gewerkt aan een nieuwe fabriek met een splinternieuwe extrusie afdeling. Deze is in de opstartende fase en voor jou de ideale kans om je te bewijzen! Ze hechten veel waarde aan een vaste groep personeel. Gemotiveerde medewerkers wordt toekomstperspectief geboden en je wordt aangemoedigd je te blijven ontwikkelen.
Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau