WerkTalent

Service Monteur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
We zijn actief op het gebied van Energie, Voeding, Water en Scheepvaart waar zij haar expertise, producten en service aanbiedt aan uiteenlopende industrieŽn in circa 100 landen. Het bedrijf streeft naar het optimaliseren van processen, het creŽren van verantwoorde groei en vooruitgang - waarbij we altijd een stap verder gaan om onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun zakelijke en duurzaamheidsdoelstellingen.

We hebben innovatieve technologieŽn zijn gericht op het zuiveren, raffineren en hergebruiken van materialen, ter bevordering van een bewuster gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Ze dragen bij tot een verbeterde energie-efficiŽntie en warmteterugwinning, een betere waterbehandeling en lagere emissies. Zodoende versnelt ons niet alleen het succes voor zijn klanten, maar ook voor mensen en onze planeet. De wereld beter maken, iedere dag. Uiteindelijk gaat het om Advancing better(TM).

Functieomschrijving
Zodra de werkvoorbereider jou heeft ingepland op een job (of meerdere) ga jij op pad en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van services aan onze decanters en highspeed centrifuges bij onze klanten in de Benelux regio. Deze procesinstallaties bevinden zich in allerlei industrieŽn zoals petrochemie, pharmacie, voedingsindustrie, waterzuivering, etc.

Je krijgt de verantwoordelijkheid over de gehele service van de installed base unit bij onze klanten. De verschillende werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit preventief onderhoud, trouble shooting, technisch advies uitbrengen en inbedrijfstelling van nieuwe Installed Base. Je werkt in dagdienst, maar wordt ook enkele keren per jaar ingezet in een wachtdienst.

Functie-eisen
Wie ben jij?

Je bent een open, gedreven techneut die passie heeft voor geavenceerde techniek. Je bent klant- en servicegericht, werkt nauwkeurig en steekt graag je handen uit je mouwen. Jouw flexibele en professionele instelling maken jou de teamplayer die wij zoeken!

Wat voor kennis breng je mee?

Je hebt minimaal technisch MBO3-niveau , liefst werktuigbouwkundig, met meer dan 2 jaar relevante mechanische werkervaring en affiniteit met electrotechniek (PLC). Je kan je goed uitdrukken in het Engels en bent goed in het begrijpend lezen van handleidingen en trainingen. Daarnaast ben je goed in interculturele communicatie.

Arbeidsvoorwaarden
Wat kunnen we je bieden?
Naast het feit dat je in een fijne werkomgeving met leuke collega's terecht komt, bieden wij een marktconform salaris met uitstekende secundaire voorwaarden zoals een 13e maand, daggeld- en internetvergoeding. En uiteraard bieden we je een leaseauto, Iphone en laptop.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent