WerkTalent

Havenmedewerker 2 ploegen

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant is een grote speler op het gebied van op -en overslag / warehousing van containers en grote bulkpartijen. Dagelijks wordt er met een toegewijde groep van collega`s hard gewerkt aan het op tijd laden en lossen van boten en treinen en het klaarzetten van deze goederen voor transport richting onze klanten. Binnen onze organisatie heerst er een directe maar zeer informele werksfeer. Samenwerken binnen onze organisatie is erg belangrijk. Met z`n allen zetten we ons beste beentje voort, van kantoor tot aan de vloer. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden tot doorgroei. Wij zien nieuwe talent graag doorstromen binnen ons bedrijf, is dat niet door middel van certificaten en opleidingen op de vloer, kan dat ook zeker richting kantoor. Wij faciliteren graag in de persoonlijke groei van onze medewerkers.

Functieomschrijving
Binnen deze functie kun je je heel erg breed ontwikkelen. Bij het ontbreken van werkervaring in de haven start je op een makkelijkere, wel zeer verantwoordelijke functie.
Samen met de ploeg van collega`s zorg je er dagelijks voor dat alle containers van treinen en boten geladen en gelost worden en zorg je er voor alles ook tijdig richting de klanten gaat. In deze functie zorg je er dagelijks voor aan de hand van een walkie talkie, tablet met documenten dat alles vanuit de boot veilig en wel op de kade komt te staan. Je betreed dus met je communicatiemiddelen de boot en vanuit het ruim communiceer jij met de kraanmachinist hoever hij nog moet zakken, of alles goed vast zit en wanneer hij het uit de boot kan tillen.
Daarnaast zorg jij er voor dat alles veilig verloopt en er geen gevaarlijke situaties ontstaan bij het transporteren van de containers en goederen. Je hebt dus een erg verantwoordelijke functie.
Communicatie onderling is dus erg belangrijk.

Doorgroeimogelijkheden zijn er binnen deze rol ook genoeg. Indien je graag stappen maakt kan je certificaten voor terminaltruck chauffeur, reachstacker en eventueel doorgroeien richting kraanmachinist.

Dit alles gebeurd in een 2 ploegendienst met fijne tijden. De ochtenddienst is van maandag tm vrijdag van 7.00 uur tot 15.30 uur en in de avonddienst werk je van 15.30 uur tot 00.00 uur.
1x in de 3 weken werk je ook op een zaterdag van 7.00 uur tot 15.30 uur. Dit is altijd in de week van de vroege dienst.
Daarnaast, indien je dat graag wil, is er de mogelijkheid om extra uurtjes te maken.

Functie-eisen
Voor deze functie vragen wij het volgende:

- Je bent een aanpakker en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek;
- Je bent communicatief goed vaardig en een teamspeler;
- Je bent bereid om te werken in 2 ploegendienst;
- 1x in de 3 weken op zaterdag werken is geen groot probleem (extra toeslag);
- Een VOG aanvraag bij aanvang werkzaamheden is verplicht;
- Je bent woonachtig in de regio Breda / Roosendaal / Bergen op Zoom / Moerdijk / Etten-Leur.

Arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie bieden wij het volgende:

- Een fulltime baan;
- Een vaste baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
- Een startsalaris tussen de 2450 - 2550 per maand;
- Goede toeslagen bij werk op zaterdag en eventueel overwerk;
- Vrij om je eigen overwerk in te plannen voor een extra centje;
- Voldoende doorgroei mogelijkheden + salarisgroei bij het behalen van terminaltruck certificaat, reachstacker of eventueel kraanmachinst;
- Werken bij een betrokken werkgever dat graag mensen aan zich bindt;
- Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent