WerkTalent

Industrieel schoonmaker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
De opdrachtgever ontwikkelt en produceert vanaf 1992 innovatieve cosmetische producten en medical devices. voor zowel high-end luxemerken als betaalbare retail producten met respect voor natuur en gezondheid. Hierdoor hebben zij zeer waardevolle kennis van de markt. De opdrachtgever heeft alle disciplines in eigen huis om uw product een succes te maken. De specialisten op het gebied marketing, design, R&D, logistiek en productie transformeren uw idee tot een succesvol product. Missie & Visie Flores wil de mooiste producten maken voor haar klanten en consumenten met respect voor natuur en gezondheid. Dit betekent dat wij producten ontwikkelen met ingrediënten en productiemethoden die net zo goed zijn voor natuur als voor de gezondheid van de consument. Daarnaast willen wij in gezamenlijkheid met lokale sociale initiatieven een werkgever zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Let op!! De opdrachtgever gaat binnen nu en 1,5 jaar verhuizen naar Zeewolde, dus bereid om mee te gaan naar naar Zeewolde.

Functieomschrijving
Je zorg je ervoor dat gebouwen, installaties, reservoirs en leidingen gereinigd worden. Jij weet wat poetsen is en hebt ook oog voor de plekjes die een ander vergeet. Je verwijdert als industrieel reiniger ook afval van en zorgt ervoor dat alles in goede staat blijft verkeren. Alleen zo blijft de werkvloer blinkend schoon en bovenal veilig. Geen dag is hetzelfde en het resultaat van je harde, fysieke werk is meteen zichtbaar!

Solliciteer op deze vacature van industrieel schoonmaker / reiniger in de regio Kampen en/of Zeewolde en wij nodigen jou uit om kennis te maken.

Functie-eisen
WIE BEN JIJ ALS INDUSTRIEEL REINIGER?

Je bent een gemotiveerde industrieel reiniger die flink de handen uit de mouwen kan steken! Fysiek werk is geen probleem voor jou. Verder herken je jezelf in de volgende eisen:

- In het bezit van een geldig VCA certificaat
- Groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Ochtendmens, 6:00 uur beginnen met werken is geen enkel probleem;
- Woonachtig in (regio) Kampen/ Zeewolde
- Doorzetter
- Rijbewijs B (pre)
- Je wilt graag als schoonmaker aan de slag in een productieomgeving;
- Je bent fulltime beschikbaar om te werken in de dagdienst.

Arbeidsvoorwaarden
WAT BIEDEN WIJ?

Natuurlijk ga je niet voor niets aan de slag als industrieel reiniger. Je komt te werken voor één van onze opdrachtgevers en daar word je voor beloond.
Bij WerkTalent bieden we je sowieso een vast contactpersoon, die altijd voor je klaar staat.
Verder bieden we je dit:

- Doorlopend werk in de omgeving van Kampen en Zeewolde (of een andere locatie op max 40km )
- Correcte vergoedingen
- Salaris tussen de EUR 1.900 en EUR 2160 bruto per maand, op basis van fulltime werken en afhankelijk van jouw ervaring in de schoonmaak;
- Bij goed functioneren een kans op een vaste plek binnen de opdrachtgever
- Een vast contactpersoon die altijd voor je klaarstaat
- De werktijden zijn in de dagdienst van 6:00 uur tot 15:00 uur. Vroeg beginnen heeft als voordeel, ook vroeg weer klaar met werken!
- Goed te weten; de opdrachtgever gaat binnen nu en een 1,5 jaar verhuizen naar Zeewolde!!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent