Luba Uitzendbureau

Industrieel spuiter

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je start je dag met je collega, je duo buddy voor de dag in een professionele spuituitrusting. Je gaat verschillende producten handmatig verplaatsen. Deze onderdelen hangen aan een rails zodat je overal goed bij kan komen. Je gaat verschillende onderdelen spuiten. De laag moet dekkend en van goede kwaliteit zijn. Het spuiten van de onderdelen is een continu proces, je hoeft je dus nooit te vervelen! Heb je al ervaring als industrieel spuiter of poedercoater? Dat is mooi meegenomen, maar geen harde eis! Ook zonder ervaring kan je reageren op deze vacature.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkplek is een enthousiast en betrokken bedrijf gespecialiseerd in het produceren van complete laad- en lossystemen voor vrachtwagendocks. Op de markt van de bouwelementen is dit bedrijf een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. Het is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding. Door een overname gaat het het bedrijf nog meer voor de wind.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau