Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Lekkerkerk
9 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zijn op zoek naar een orderpicker in Lekkerkerk. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het verzamelen van de juiste goederen uit de schappen. Dit doe je met behulp van een scanner. Naast het orderpicken zul je ook bezig zijn met het stickeren en verpakken van de goederen zodat deze de deur uit kunnen. Let wel op, dit wordt allemaal gedaan in een gekoelde ruimte met een temperatuur tussen de 2 en 4 graden. Hier moet je dus wel tegen kunnen!

Over het bedrijf

Vanuit het logistieke centrum in gemeente Krimpenerwaard werk jij met ruim 100 collega?s er hard aan om de (gekoelde) goederen op tijd bij de klant te leveren. De werksfeer is erg goed, het best te omschrijven als collega's die met veel passie en plezier te werk gaan om de klanten optimaal te bedienen. Naast plezier heerst er binnen de organisatie een ondernemende en familiaire cultuur waarbij een flexibele werkinstelling vereist is om de klanten vooruit te kunnen helpen. "Niet lullen maar poetsen" is een uitdrukking die past bij de werkmentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau