Luba Uitzendbureau

Plantoperator

Details van de functie

Logo Over de functie

De functie die je gaat invullen is er één waarbij resultaatgericht werken je tweede natuur is. Maar daarnaast is het ook van belang dat je oog hebt voor je omgeving en je collega's, zo ben jij een echte teamplayer en weet jij iedereen op de werkvloer te motiveren en te coachen waar dit nodig is. In deze voorbeeldfunctie zorg jij er ook voor dat iedereen die jou volgt de waarden van het bedrijf kent en de werkprocessen en instructies op de juiste manier volgen. Specifieke werkzaamheden zullen bestaan uit het inzetten en aansturen van chauffeurs en productiepersoneel, de veiligheid waarborgen, onderhoud aan de centrale, produceren van beton en de voorraadbeheer. Tot slot is het belangrijk dat administratief werk iets is waar jij je hand niet voor omdraait en dat analyse- en rapportagewerk niet blijft liggen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is gespecialiseerd in beton. Hier gebeurt alles, van productie en verkoop naar transport van betonmortel op de Nederlandse markt. De vestiging in Katwijk waar je komt te werken bestaat uit een team van ongeveer 12 medewerkers die aangevuld wordt met flexibele arbeidskrachten, afhankelijk van de drukte die het bedrijf op dat moment kent. Het is een continu groeiend bedrijf dat meegaat met de tijd en dus ook sterk digitaliserend is. Tot slot geeft dit bedrijf erg om het welzijn van de medewerkers en biedt dan ook passende kansen en aandacht aan voor elke werknemer.
Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau