WerkTalent

Bijbaan/ oproepkracht

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
WerkTalent zit al ruim 10 jaar gevestigd in Gorinchem (gelegen in de driehoek Utrecht, Rotterdam en Den Bosch) en kent inmiddels bijna Šlle bedrijven in de omgeving. De crisis is al een tijdje voorbij en dat betekent dat onze relaties weer gaan investeren in personeel! Alle bedrijven groeien weer, draaien volop productie en zoeken regelmatig oproepkrachten voor tijdelijk werk, vakantiewerk of vast werk.

Functieomschrijving
Elke week is anders, de ene week is er volop werk als magazijnmedewerker en kunnen we je een full time werkweek aanbieden, de andere week is er een aanvraag in productiewerk en kunnen we je daar inplannen op de dagen dat jij beschikbaar bent. Zo maak je kennis met verschillende branches zoals de bouw, productie of transport. Je kunt je eigen tijd indelen zoals jij dat wilt! Heb je een dag geen zin om te werken? Geen probleem! Dan bellen we toch een andere keer.

Hoe dat werkt? Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je wensen en beschikbaarheid. Wanneer wij een opdracht voor je hebben nemen we contact met je op. Ben je beschikbaar en heb je interesse, dan plannen we je gelijk in.

Functie-eisen
Wat wij belangrijk vinden is dat je betrouwbaar bent; afspraak is afspraak, dit werkt van beide kanten. Omdat het vaak last-minute opdrachten zijn, is het handig als je een beetje flexibel bent. Ook is het fijn als je in de omgeving van Gorinchem woont. Voor sommige functies is het handig als je in het bezit bent van een rijbewijs B en/of fysiek in orde bent. Maar ook hier valt een mouw aan te passen.

Arbeidsvoorwaarden
Wat wij bieden

- Een prima salaris, variŽrend tussen EUR7,- en EUR14,00 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd
- Mogelijkheid om je eigen tijd in te delen
- Werk wat bij je past
- Zowel parttime als fulltime werk
- Toeslagen bij overwerk of nachtdienst
- Zowel nachtdienst als dagdienst, wat jij wilt!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent