Embrace hospitality services

Regio receptionist landelijk

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is, dan is de functie van regio receptionist iets voor jou! Lees snel verder

Functieomschrijving

Heb je zin in afwisselende werkdagen? Als regio receptionist werk je bij verschillende opdrachtgevers in de regio bij jou in de buurt. Zo werk je de ene dag bij een groot bouwbedrijf, bank of autobedrijf en de andere dag bij een overheidslocatie. Toch doe je n ding bij elk locatie hetzelfde: als receptionist geef jij bezoekers, medewerkers en leveranciers een gastvrij en warm ontvangst. Jij zet net dat stapje extra: door jouw warme groet, zowel aan de telefoon als aan te balie, maak jij van elke locatie een warm thuis.

Als receptioniste of receptionist herken je de medewerkster die binnenkomt om aan haar werkdag te beginnen. Nerveus, want ze heeft een belangrijke meeting. Jij bent al voorbereid op haar komst. Je geeft een korte, heldere aanwijzing naar de vergaderzaal waar haar meeting plaatsvindt. Jij hebt overal voor gezorgd: alle benodigdheden voor haar presentatie staan klaar en de koffie is geregeld. Dankzij jou start de medewerkster vol vertrouwen met haar meeting. Daarna ga je verder met je andere werkzaamheden. Denk hierbij aan:

 • Vergaderzalen reserveren
 • Postafhandeling
 • Telefoontjes en e-mails beantwoorden

Je werkt dus op verschillende locaties. Dit betekent dat je werkzaamheden per locatie en dag verschillen. Leuk toch, zo veel uitdaging en variatie? En ook een beetje spannend. Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Je wordt op elke locatie ingewerkt en hebt een teamleider en collega's die altijd klaar staan om jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast bieden we je ook diverse online trainingen en opleidingen zodat jij je kan blijven ontwikkelen.

Wat je krijgt

Werkplekken bij jou in de buurt! Je kunt namelijk werken in de volgende regio's: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Heerenveen-Leeuwarden, Limburg en Zwolle.

Je ontvangt van ons natuurlijk een warm welkom en je komt in een divers team van leuke collegas terecht. Als experts in de hospitality vinden wij jouw ontwikkeling bij Embrace enorm belangrijk. Je start dan ook met een goed inwerkprogramma en een workshop hospitality. Verder biedt Embrace jou:

 • Een bruto uurloon tussen de ? 11,22 en ? 13,65 n direct een flexibiliteitstoeslag van 10%..
 • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband. Dit is dus geen tijdelijke functie, we hopen dat je voor langere tijd bij ons blijf werken.
 • Toeslagen voor de uren die je buiten kantoortijden werkt.
 • Reiskostenvergoeding van ? 0,19 per kilometer (vanaf 9 km).
 • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Bedrijfskleding met een stomerijvergoeding.

Wie je bent

Representatief en verzorgd durf jij jezelf wel te noemen. Dankzij jouw betrokkenheid en empathie zorg je dat bezoekers een goede indruk krijgen van jou en het bedrijf waar ze binnenstappen. Je laat zien hoe belangrijk je het vindt dat zij zich welkom voelen. Je hebt oog voor detail en je omgeving. Je voelt het goed aan wanneer iemand iets nodig heeft. Ervaring als bijvoorbeeld receptioniste of front office medewerker in een hotel is voor deze functie fijn. Maar jouw passie voor hospitality, dt is waar het echt om draait. Als receptioniste bij Embrace:

 • Ben je 16 tot 32 uur per week flexibel beschikbaar.
 • Ben je energiek en ondernemend. Net dat stapje extra lopen is voor jou vanzelfsprekend.
 • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels: Goodmorning, what can I do for you?
 • Bezit je een rijbewijs B en een auto.

Solliciteren gaat eenvoudig en snel via onze online sollicitatiegame. Een CV of brief is bij ons niet nodig.

De game duurt zo'n 20 minuten. Je ziet video's over het werk als receptionist bij Embrace. Zodra je de game hebt afgerond hebben wij een goed beeld van jou n heb jij een goed beeld van het werk.

We nemen daarna binnen drie werkdagen contact met je op.

De sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services