Embrace hospitality services

Regio receptionist

Details van de functie

Logo Word jij het vriendelijke gezicht bij de receptie in de regio Amsterdam? Als receptionist maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service. Deel jij je passie en enthousia

Functieomschrijving

In de functie van regio receptionist is geen dag hetzelfde. Je werkt namelijk bij verschillende opdrachtgevers in en in de omgeving van Amsterdam. De ene dag werk je op een hele formele locatie en de andere dag juist op een hele informele locatie. Het is dus belangrijk dat je goed kunt schakelen tussen de verschillende werkomgevingen. Het rooster is elke week anders, omdat je werkdagen tussen maandag en zondag zijn en de werktijden tussen 06:30 en 22:00 uur liggen. Op elke locatie heb je andere taken, maar dagelijkse taken in jouw functie als receptionist zijn:

 • Bedienen van de telefooncentrale
 • Het ontvangen van bezoekers en leveranciers
 • Postafhandeling

Werken als receptionist
Als receptioniste of receptionist herken je de medewerkster die binnenkomt om aan haar werkdag te beginnen. Gehaast, want er wacht haar een belangrijke meeting. Jij bent al voorbereid op haar komst. Je geeft een korte, heldere aanwijzing naar de vergaderzaal waar haar meeting plaatsvindt. Jij hebt overal voor gezorgd: Alle benodigdheden voor haar presentatie staan klaar en de koffie is geregeld. Dankzij jouw handelen start de medewerkster vol vertrouwen met haar meeting.

Wat je krijgt

Als experts in de hospitality vinden wij jouw ontwikkeling bij Embrace enorm belangrijk. Je kunt als receptionist een warm welkom verwachten in combinatie met een workshop hospitality. Daarna bieden we je ook diverse online trainingen en opleidingen. Daarnaast biedt Embrace jou:

 • Bruto uurloon tussen de ? 11,22 en ? 13,10 n direct een flexibiliteitstoeslag van 10%.
 • Contract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Toeslagen voor de uren die je buiten kantoortijden werkt.
 • Reiskostenvergoeding van ? 0,19 per kilometer (vanaf 9 km).
 • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Bedrijfskleding met een stomerijvergoeding.

Wie je bent

Representatief en verzorgd durf jij jezelf wel te noemen. Dankzij jouw betrokkenheid en empathie zorg je dat bezoekers een goede indruk krijgen van jou en het bedrijf waar ze binnenstappen. Je laat zien hoe belangrijk je het vindt dat zij zich welkom voelen. Je hebt oog voor detail en je omgeving. Je voelt het goed aan wanneer iemand iets nodig heeft. Misschien heb je al ervaring als receptioniste, front office medewerker in een hotel, of als stewardess. Dat kan zeker helpen. Maar jouw passie voor hospitality, dt is waar het echt om draait. Als receptioniste bij Embrace:
 • Ben je 32 uur per week beschikbaar.
 • Ben je energiek en ondernemend. Net dat stapje extra lopen is voor jou vanzelfsprekend.
 • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels: Goodmorning sir, how can I help you?
 • Bezit je een rijbewijs en een auto.
 • Woon je binnen 30 kilometer van Amsterdam.

Solliciteren gaat eenvoudig en snel via onze online sollicitatiegame. Een CV of brief is bij ons niet nodig.

De game duurt zo'n 20 minuten. Je ziet video's over het werk als receptionist bij Embrace. Zodra je de game hebt afgerond hebben wij een goed beeld van jou n heb jij een goed beeld van het werk.

We nemen daarna binnen drie werkdagen contact met je op.

De sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services