Embrace hospitality services

Regio receptionist

Details van de functie

Logo Word jij het vriendelijke gezicht bij de receptie in de regio Rotterdam? Als receptionist maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service. Deel jij je passie en enthousia

Functieomschrijving

Als regio receptionist heb je een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Je werkt namelijk bij verschillende opdrachtgevers in de regio Rotterdam. De ene keer is dit in een zakelijke omgeving in het centrum en de andere keer in een informele omgeving aan de rand van de stad. Zo is geen dag hetzelfde, maar goed kunnen schakelen tussen verschillende werkomgevingen is dus erg belangrijk in deze functie. De werktijden liggen van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 19:00 uur, dus het is belangrijk dat je flexibel bent. Ook is dit een functie voor de lange termijn, dus geen tijdelijke functie. Op elke locatie zijn de taken verschillend, maar dagelijkse taken in jouw functie van receptionist zijn:
 • Postafhandeling
 • Ontvangen van bezoekers en leveranciers
 • Bedienen van de telefooncentrale

Werken als receptionist

Als receptioniste of receptionist zie je een loodgieter bij de entree, zoekende waar hij precies moet zijn. Je vraagt of je hem verder kunt helpen. Hij vertelt dat hij is opgeroepen voor een lekkende kraan. Je biedt hem een kop koffie aan en zoekt direct uit waar hij wordt verwacht. Na een kort telefoontje met de facilitaire dienst wijs jij hem de weg. De loodgieter reageert dankbaar dat hij dankzij jou snel aan de slag kan.

Wat je krijgt

Je ontvangt van ons natuurlijk een warm welkom en je komt in een divers team van leuke collega´s terecht. Als experts in de hospitality vinden wij jouw ontwikkeling bij Embrace enorm belangrijk. Je start dan ook met een goed inwerkprogramma en een workshop hospitality. Verder biedt Embrace jou:
 • Een bruto uurloon van EUR13,14 en direct een flexibiliteitstoeslag van 10%.
 • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband. Dit is dus geen tijdelijke functie, we hopen dat je voor langere tijd bij ons blijf werken.
 • Toeslagen voor de uren die je buiten kantoortijden werkt.
 • Reiskostenvergoeding van EUR 0,21 per kilometer (vanaf 9 km) of 100% ov vergoeding.
 • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.
 • Collectiviteitskorting op je aanvullende zorgverzekering.
 • Bedrijfskleding met een stomerijvergoeding.

Wie je bent

Representatief en verzorgd durf jij jezelf wel te noemen. Dankzij jouw betrokkenheid en empathie zorg je dat bezoekers een goede indruk krijgen van jou en het bedrijf waar ze binnenstappen. Je laat zien hoe belangrijk je het vindt dat zij zich welkom voelen. Je hebt oog voor detail en je omgeving. Je voelt het goed aan wanneer iemand iets nodig heeft. Misschien heb je al ervaring als receptioniste, front office medewerker in een hotel, of als stewardess. Dat vinden we belangrijk in deze functie. Maar jouw passie voor hospitality, dŕt is waar het echt om draait. Als receptioniste bij Embrace:
 • Ben je 16 tot 40 uur per week flexibel beschikbaar van maandag t/m vrijdag.
 • Ben je energiek en ondernemend. Net dat stapje extra lopen is voor jou vanzelfsprekend.
 • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels: Goodmorning, what can I do for you?
 • Is het een pré als je in het bezit bent van een rijbewijs en auto. Heb je dit niet? Solliciteer gerust, dan bekijken we samen de mogelijkheden van het openbaar vervoer en/of de fiets.
 • Woon je binnen 30 kilometer van Rotterdam.

Solliciteren gaat eenvoudig en snel via onze online sollicitatiegame. Een CV of brief is bij ons niet nodig.

De game duurt zo'n 20 minuten. Je ziet video's over het werk als receptionist bij Embrace. Zodra je de game hebt afgerond hebben wij een goed beeld van jou én heb jij een goed beeld van het werk.

We nemen daarna binnen drie werkdagen contact met je op.

De sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services