Embrace hospitality services

Regio receptionist

Details van de functie

Logo Word jij het vriendelijke gezicht bij de receptie in de regio Den Haag? Als receptionist maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service. Deel jij je passie en enthousias

Functieomschrijving

In de functie van regio receptioniste zorg jij voor een warm ontvangst bij onze verschillende opdrachtgevers in de regio Den Haag. De ene keer is dit in een zakelijke omgeving in het centrum en de andere keer in een informele omgeving aan de rand van de stad. Je komt in een divers team terecht en je werktijden liggen tussen 07:00 en 21:00 uur. Het is daarom dus belangrijk dat je flexibel bent en dat je goed kunt schakelen tussen verschillende werkomgevingen. Dagelijkse taken in jouw functie van regio receptionist zijn:

 • Bedienen van de telefooncentrale.
 • Ontvangst van bezoekers.
 • Postafhandeling.

Werken als receptionist
Als receptioniste of receptionist herken je de medewerkster die binnenkomt om aan haar werkdag te beginnen. Gehaast, want er wacht haar een belangrijke meeting. Jij bent al voorbereid op haar komst. Je geeft een korte, heldere aanwijzing naar de vergaderzaal waar haar meeting plaatsvindt. Jij hebt overal voor gezorgd: Alle benodigdheden voor haar presentatie staan klaar en de koffie is geregeld. Dankzij jouw handelen start de medewerkster vol vertrouwen met haar meeting.

Wat je krijgt

Als experts in de hospitality vinden wij jouw ontwikkeling bij Embrace enorm belangrijk. Je kunt als regio receptionist een warm welkom verwachten in combinatie met een workshop hospitality. Daarna bieden we je ook diverse online trainingen en opleidingen. Daarnaast biedt Embrace jou:

 • Bruto uurloon van ?12,50 n direct een flexibiliteitstoeslag van 10%.
 • Contract met uitzicht op een vast dienstverband. Dit is dus geen tijdelijke functie.
 • Een salaristoeslag voor het werken buiten de kantoortijden.
 • Reiskostenvergoeding van ? 0,19 per kilometer (vanaf 9 km).
 • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Bedrijfskleding met een stomerijvergoeding.
 • Een warm en divers team van collega's en een goed inwerkprogramma.

Wie je bent

Representatief en verzorgd durf jij jezelf wel te noemen. Dankzij jouw betrokkenheid en empathie zorg je dat bezoekers een goede indruk krijgen van jou en het bedrijf waar ze binnenstappen. Je laat zien hoe belangrijk je het vindt dat zij zich welkom voelen. Je hebt oog voor detail en je omgeving. Je voelt het goed aan wanneer iemand iets nodig heeft. Het is belangrijk dat je in deze functie al ervaring hebt als receptioniste, front office medewerker in een hotel, of als stewardess. Maar jouw passie voor hospitality, dt is waar het echt om draait. Als regio receptioniste bij Embrace:

 • Ben je 16 tot 32 uur per week beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. Ben je ook in het weekend beschikbaar? Ook dan kun je bij ons werken.
 • Ben je energiek en ondernemend. Net dat stapje extra lopen is voor jou vanzelfsprekend.
 • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels: Goodmorning sir, how can I help you?
 • Is het een pr als je in het bezit bent van een rijbewijs en auto. Heb je dit niet? Solliciteer gerust, dan bekijken we samen de mogelijkheden van het openbaar vervoer en/of de fiets.
 • Woon je binnen 30 kilometer van Den Haag.

Solliciteren gaat eenvoudig en snel via onze online sollicitatiegame. Een CV of brief is bij ons niet nodig.

De game duurt zo'n 20 minuten. Je ziet video's over het werk als receptionist bij Embrace. Zodra je de game hebt afgerond hebben wij een goed beeld van jou n heb jij een goed beeld van het werk.

We nemen daarna binnen drie werkdagen contact met je op.

De sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services