Facilicom Solutions

Bidmanager - Facilicom Solutions

Details van de functie

Logo Ben jij als Bidmanager sterk in het bedenken van concepten. zoek je de uitdaging zowel strategisch in tactisch? dan ben jij onze nieuwe collega!

Functieomschrijving

Wij zijn Facilicom Solutions. Wij dragen bij aan de meest passende facilitaire dienstverlening voor een organisatie. Hiermee zorgen wij er voor dat mensen zich prettig voelen op hun werkplek en beter presteren!

Voor onze afdeling Bid
 • en tendermanagement zoeken wij een Bidmanager. De afdeling bid
 • en tendermanagent is verantwoordelijk voor offertes, aanbestedingen, tenders op het gebied van facilitaire dienstverlening in het bedrijfsleven, bij overheidsorganisaties en in sectoren als zorg en onderwijs. Hoe we dat doen? Met een aanpak die mensgericht, duurzaam, pragmatisch en innovatief is. En bovenal met een grote passie voor het vak.

  Als Bidmanager ben je verantwoordelijk voor het indienen van een succesvolle aanbieding. Samen met het bidteam bedenk je de meest succesvolle bidstrategie. Uiteraard sluit je hiermee aan op de vraag en behoefte van de klant. Met als doel; een winnende offerte!. Daarnaast ben je betrokken bij de sales

  -en marktontwikkelingen en denk je graag mee in de ontwikkelingen.

  Jij bedenkt verrassende concepten voor onze opdrachtgevers en weet dit op een creatieve manier op papier te krijgen en te presenteren! Je bent proactief en tekstueel sterk. Jij weet goed aan te sluiten bij de wensen van de klant, je hebt oog voor de verschillende belangen en weet die samen te brengen. Je neemt graag de verantwoordelijkheid zodat alles tot in de puntjes kloppend en verzorgd naar de klant gaat. Je trekt de kar en vindt het leuk om op een creatieve manier met de tender bezig te zijn. Om jouw concepten professioneel op papier te krijgen maak je gebruik van onze pool aan zzp?ers die jouw vondsten omzetten in beeld.

  Denk aan integrale facilitaire tenders, waar meer dan twee facilitaire diensten samenkomen; schoonmaak, catering, beveiliging, receptie en onderhoud aan gebouwen, want daar zijn wij specialist in. Om succesvol te zijn werk je uiteraard samen met een bevlogen team van salesmanagers, calculatoren en klantmanagers.

Wat je krijgt

Een dynamische functie binnen organisatie die continu in beweging is. Daarnaast kun je rekenen op:
Een salaris tussen ? 3.500 en ? 5.000 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
Een interessante tantième regeling;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
De mogelijkheid om flexibel te werken;
Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Jij bent onze kartrekker, degene die gave concepten bedenkt en zorgt dat we ze zo uitvoeren en bij de klant krijgen! Als Bidmanager ben je een expert in jouw vakgebied en uiteraard creatief. Je hebt ervaring met tenders van verschillende omvang en je weet de juiste strategie te kiezen waardoor we tenders gaan winnen. Je pakt graag de eindverantwoordelijk en met jouw gestructureerde aanpak zet je de lijnen uit. Je bent in staat om als het nodig is, hard te werken en je teamleden mee te krijgen.

Je beschikt over:
HBO opleiding, aangevuld met kennis van project
 • en bidmanagement,
  3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie,
  Kennis op het gebied van bidmanagement;
  Vakinhoudelijke kennis van facility is een pré maar met affiniteit in de facilitaire dienstverlening zijn we ook heel blij.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions