Trigion

Accountmanager met operationele leidinggevende ervaring Noord-West voor Trigion

Details van de functie

Logo Ben jij een echte ontzorger voor klanten en heb je daarnaast leidinggevende capaciteiten? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Trigion is een beveiligingsbedrijf met 6000 medewerkers, wat de ambitie heeft om blijvend te ontwikkelen in het professionaliseren van beveiliging. Trigion is onderdeel van familiebedrijf Facilicom, Nederlands grootste facilitaire dienstverlener. Voor de regio Noord-West zijn we op zoek naar een Klantmanager.

In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de klanten in de regio en bouw je vanuit partnership de relatie uit. Je bent continu bezig om de klant te ontzorgen en hun verwachtingen te overtreffen. In de huidige dynamische wereld en met krapte op de arbeidsmarkt, weet jij onderscheidend te zijn. Je houdt niet alleen operationeel alles op orde, maar denkt ook tactisch en strategisch mee. Je biedt vernieuwende oplossingen en streeft naar een diepgaande samenwerking met de klant.

Buiten de klant, heb je ook intern veel contacten. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat de samenwerking met ondersteunende afdelingen als Sales, HR en Planning optimaal verloopt. Je brengt alles samen voor een gestroomlijnde operatie. Ook geef je op een coachende wijze leiding aan een team van ongeveer 5 Teamleiders en stimuleer je hun vakinhoudelijke, leidinggevende en klantgerichte competenties. Daarnaast draag je zorg voor een juiste bezetting, met de juiste medewerker op de juiste plek.

Concreet betreft het dus een veelzijdige functie, waar je het ene moment operationeel alles strak trekt en het andere moment juist boven de materie moet uitstijgen om de klant nog beter te ontzorgen. Vanuit visie en een goed doordacht plan krijg je veel ruimte om zelf te organiseren en initiatief te nemen. Je krijgt van ons de doelstellingen en de vrijheid om te bepalen hoe je deze gaat behalen. Tenslotte heb je ook veel mogelijkheden om mee te denken in regio-overschrijdende projecten. Jij kunt dus het verschil maken voor de klant, de medewerker en onze organisatie!

Wat je krijgt

Je komt terecht in een dynamische en professionele werkomgeving bij Nederlands meest complete veiligheidsbedrijf. Onze organisatie is volop in beweging en jij kunt hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Verder kun je rekenen op:

· Een salaris tussen de ? 3.500,
  • en ? 4.500 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband;

    · Een aantrekkelijke tantièmeregeling;

    · Een lease auto;

    · Een goede pensioenregeling;

    · Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Wij zoeken voor deze rol een zelfstarter, die initiatief neemt en met vernieuwende ideeën komt. Je bent iemand die regie neemt en de business van lage marges snapt. Je schakelt makkelijk tussen commercieel en mensgericht en vindt het belangrijk om te leren. Ook heb je een uitmuntend analytisch vermogen, waarmee je vanuit verschillende invalshoeken een situatie of vraagstuk kunt analyseren en tot de juist oplossingen kunt komen. Verder zien we graag:

· Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

· Ervaring met operationeel management van een team van minimaal 5 a 10 personen

· Kennis van beveiliging dienstverlening (pré);

· Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau;

· Een uitstekend conceptueel vermogen gecombineerd met een hands-on mentaliteit;

· Het nemen van eigenaarschap en verantwoordelijkheid;

· Woonachtig in Noord Holland is een pré.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion