Luba Uitzendbureau

Industrieel reiniger

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Noord-Holland
Beverwijk
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor deze baan hoef jij niet in het bezit te zijn van een specifieke opleiding, zelfs certificaten zijn geen eis. Waar jij wel in ruime mate over moet beschikken, is de wil om te werken en te leren tijdens het werk.

Als industrieel reiniger ben jij dagelijkse op locatie bezig met het machinaal reinigen van tanks, opslagruimtes en fabrieken. Hierdoor kom jij op de meest indrukwekkende plekken in de regio en geen dag is hetzelfde. Je begint als cleaner die nog alles gaat leren. Daar gaat jouw nieuwe werkgever je natuurlijk in begeleiden. Als je de basis van het vak goed onder de knie hebt, krijg jij de mogelijkheid om jouw kennis van het vak te vergroten en verschillende certificaten te behalen. Met deze nieuwe papiertjes op zak, mag jij jezelf gecertificeerd cleaner noemen, met natuurlijk een nieuw bijpassend salaris!. Hierna mag jij werken met speciale hogedruk- en druk vacuŁmmachines. Het kan voorkomen dat een klus niet in een dag afkomt, terug naar huis rijden is dan meestal geen optie. In deze situatie zorgt jouw werkgever voor een warme maaltijd en overnachting in een hotel, zodat jij de volgende dag samen met jouw collega's de klus kan klaren.

Mocht jij de behoefte hebben, dan is er de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen tot chauffeur en machinist. Hiervoor moet jij wel in het bezit zijn van een Rijbewijs-B, C of CE. Maar ook deze zijn via een scholingsovereenkomst te behalen via jouw werkgever. Binnen deze branche is er ook een specialisatie die jou de mogelijkheid geeft om offshore te gaan werken op booreilanden. Hiervoor moet jij vanzelfsprekend wel in bezit zijn van alle certificaten, maar het salaris is hierin zeer aantrekkelijk.

Als jij echt graag wilt werken en jezelf wil laten zien en groeien dan is bij dit bedrijf alles mogelijk: " the sky is the limit".

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf gericht op industriŽle reiniging waar kwaliteit en veiligheid centraal staan. Er wordt volop geÔnvesteerd in kennis en vaardigheden, doorgroeimogelijkheden zijn er daarom genoeg. De sfeer is informeel en direct en initiatief wordt gewaardeerd. Om een teamgevoel te behouden zijn er diverse activiteiten zoals een barbecue, sinterklaasviering, visfestijn en darttoernooi om al je collega's ook buiten werk te spreken. Veiligheid staat voorop bij jouw werkgever en zij zullen er altijd voor zorgen dat jij goed voorbereid op pad gaat en monitoren goed hoe het gaat en wat zij nog kunnen verbeteren, om er zo voor te zorgen dat jij gezond en goed je werk kan doen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau